Πολιτευτές πνιγμένοι στα χρέη, ο γενικός εισαγγελέας, ο Τορναρίτης και ο “αστροναύτης” Σώρρας με τα “τρισεκατομμύρια”




ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ι: Ενας οποιοσδήποτε πολιτευτής, που συναγελάζεται με τον υπόκοσμο και είναι πνιγμένος στα χρέη, μπορεί να υπηρετήσει το λαό και το κράτος; Βεβαίως όχι. Παλαιότερα, ο κ. Στυλιανίδης παραιτήθηκε –προς ΤΙΜΗ του- επειδή δεν επιθυμούσε να βρίσκεται στην ίδια αίθουσα με συγκεκριμένο υπουργό. Καλώς έπραξε. Ηταν μία γενναία πράξη. Ελπίζω να μην αναγκαστεί να παραιτηθεί ξανά, διότι σ’ αυτό που αποκαλούμε «γενική κυβέρνηση» βρίθουν τα «καλόπαιδα».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΙ: Στα «χρωστούμενα» η άρνηση του Προεδρικού να τοποθετηθεί για το σκάνδαλο του γενικού εισαγγελέα. Και η άρνηση του κ. Νίκου Τορναρίτη να «λύσει» το θέμα του Γραφείου Τύπου στην Ουάσιγκτον. Μας αναγκάζουν να ξαναγράψουμε…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Επανέρχομαι στο θέμα του …«τρισεκατομμυριούχου» Σώρρα και των Ελληνοκυπρίων οπαδών του, οι οποίοι υβρίζουν ασύστολα και εκτοξεύουν κατηγορίες για «πράκτορες της CIA» και για «φιλοτουρκισμό» εναντίον όσων αμφισβητούν με στοιχεία ότι ο εν λόγω κύριος από την Πάτρα διαθέτει τρισεκατομμύρια, τα οποία υποτίθεται επιθυμεί να χαρίσει στον κυπριακό λαό, αλλά η κυπριακή κυβέρνηση δεν τα ζητά… Βεβαίως, για την αποθράσυνση τους ευθύνονται μερικοί Ελληνοκύπριοι πολιτικοί, οι οποίοι έσπευσαν να τους αγκαλιάσουν προφανώς πιστεύοντας πως θα πάρουν κομμάτι από τον ανύπαρκτο θησαυρό. Θα το επαναλάβω: Δυστυχώς η λέξη ντροπή απουσιάζει από το λεξιλόγιο των εν λόγω πολιτικών, που επιχείρησαν να νομιμοποιήσουν την κλίκα των «τρισεκατομμυριούχων».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: