Ο Αναστασιάδης στο Παρίσι για τον Ολάντ




Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αρχίζει σήμερα τη διήμερη επίσκεψη εργασίας του στη Γαλλία στη διάρκεια της οποίας θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του και άλλους κρατικούς αξιωματούχους της χώρας. Σήμερα, το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης κ. Κλοντ Μπαρτολόν.

Αργότερα το απόγευμα σήμερα (4μμ ώρα Κύπρου), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του, στο Προεδρικό Μέγαρο (Palais de l’Élysée).

Απόψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραστεί σε δεξίωση που θα παραθέσει προς τιμή του ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Παρίσι κ. Μάριος Λυσιώτης, στην οποίαν θα παραστούν και αξιωματούχοι της Γαλλικής Κυβέρνησης.

Αύριο, Πέμπτη, 13 Ιουνίου, το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντής της εταιρείας TOTAL κ. Κριστόφ ντε Μαρτζιερί.

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον  Πρωθυπουργό της Γαλλίας κ. Ζαν-Μαρκ Εϊρόλ ακυρώθηκε λόγω έκτακτων υποχρεώσεων του Πρωθυπουργού.

Κατά τις επαφές του στο Παρίσι, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στη Γαλλία, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Φωτογραφία ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: