Βενιζέλος: “Το εθνικό συμφέρον προτάσσεται κάθε κομματικής επιδίωξης” – Βούτσης: Ξεκίνησε η αρχή του τέλους




Το βασικό δίδαγμα της κρίσης είναι πως «στην πατρίδα μας δεν υπάρχουν πια περιθώρια για μικρές, κομματικές ή προσωπικές επιλογές» δηλώνει στο “Έθνος της Κυριακής” ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος. Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος σημειώνει ότι και πάλι το ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να διασφαλίσει τη σταθερή και ομαλή πορεία της κυβέρνησης και της χώρας και το έκανε.

«Το εθνικό συμφέρον προτάσσεται κάθε κομματικής επιδίωξης. Η Δημοκρατική Παράταξη και στο παρελθόν και τώρα υπάρχει χάριν του λαού και του Έθνους» τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρει πως αρχίζει τώρα μια νέα φάση κατά την οποία «απαιτούνται εγγυήσεις σοβαρότητας, ενότητας, αποτελεσματικότητας και επιτυχίας. Εγγυήσεις προγραμματικές, οργανωτικές, προσωπικές».

“Έχει ξεκινήσει η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση” δηλώνει στη “Real News” ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης

«Η ΔΗΜΑΡ και ο Φ. Κουβέλης στο θέμα της ΕΡΤ πολιτεύθηκαν με ευθύνη, αλλά η γραμμή για “αλά καρτ” στήριξη έχει κοντά ποδάρια» δηλώνει ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης, στην εφημερίδα “Real News”.

Σημειώνει πως η ΔΗΜΑΡ επί έναν χρόνο έκλεινε τα αυτιά, τα μάτια και τα στόματα στην εφαρμογή της καταστροφικής συνταγής.

Ο κ. Βούτσης εκτιμά ότι έχει ξεκινήσει η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση και αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί εκλογές με βασικό επιχείρημα την ανάγκη για ριζική στροφή και ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.

Σε ό,τι αφορά την ΕΡΤ υπογραμμίζει πως «μπορεί και πρέπει χωρίς καμία ανθρωποθυσία να γίνει ουσιαστικός μοχλός ανάπτυξης».

Πηγή: Εθνος Κυριακής, Real News, ΑΠΕ – Φωτογραφία: ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: