Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αρχίζει σήμερα την επίσκεψη εργασίας στο Ισραήλ




Με συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ αρχίζει σήμερα την τριήμερη επίσκεψη εργασίας του στο Ισραήλ ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Λακκοτρύπη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Χρήστο Στυλιανίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου σήμερα στις 1.30μμ στην Ιερουσαλήμ. Μετά την κατ΄ ιδίαν συνάντηση τους ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες.

Τη συνάντηση θα απασχολήσουν θέματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις και την περαιτέρω ενίσχυσή τους σε όλους τους τομείς, τις εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και η συνεργασία Κύπρου – Ισραήλ στον τομέα της ενέργειας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνεχίσει αύριο το πρωί τις επαφές του στο Ισραήλ, ενώ την Τρίτη θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας με τον Πρόεδρο της χώρας κ. Σιμόν Πέρες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα θα παραστεί και θα μιλήσει στο επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου – Ισραήλ που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: