Ο κ. Αναστασιάδης απέστειλε ευχετήρια μηνύματα στους κ. Βαρθολομαίο, Παπούλια και Σαμαρά




Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε ευχετήριο μήνυμα στον Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα. Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Παναγιώτατε, εκ μέρους του κυπριακού λαού, της Κυβερνήσεως και εμού προσωπικά, Σας εκφράζω τις εγκάρδιες και θερμότατες ευχές μου για τη Μεγάλη εορτή της Αναστάσεως. Χαίρω ιδιαιτέρως, διότι έχω πληροφορηθεί ότι ευρίσκεστε για πρώτη φορά τις ημέρες αυτές στην γενέτειρα Σας Ίμβρο για να εμψυχώσετε τους συμπατριώτες σας κα άλλους Ιμβρίους από το εξωτερικό, που θα έλθουν στο νησί.

Παρακολουθούμε το πολυσχιδές έργο Σας και τον συνετό Σας λόγο.  Αμφότερα μας εγκαρδιώνουν και μας δίνουν δύναμη. Εύχομαι ο Αναστάς Χριστός να Σας χαρίζει υγεία και δύναμη για το καλό της Ορθοδοξίας, του Γένους, της Ομογένειας και του διαλόγου για την ενότητα των Εκκλησιών. Επίσης, εύχομαι να αξιωθείτε την πραγματοποίηση του στόχου Σας για τη σύγκληση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδοξίας.

Σας διαβεβαιώ ότι, στο μέτρο των δυνάμεων μας,  θα είμαστε πάντα αρωγοί στο έργο Σας.  Παρακαλώ όπως προσεύχεστε για να ευοδωθούν οι προσπάθειες για μια βιώσιμη και λειτουργική λύση του Κυπριακού, ώστε να έχουμε τη χαρά και την τιμή να Σας υποδεχθούμε σε μια ελεύθερη και ενωμένη στην Κύπρο και να λάβουμε την Πατριαρχική ευλογία Σας».

Ο κ. Αναστασιάδης απέστειλε ευχετήρια μηνύματα με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά.

Στο μήνυμα του προς τον Πρόεδρο Παπούλια, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα, απευθύνω τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές του κυπριακού λαού, της Κυβέρνησης και εμού προσωπικά, για υγεία και ευτυχία. Δράττομαι της ευκαιρίας για να εκφράσω ξανά τις θερμότατες μας ευχαριστίες και τη βαθύτατη εκτίμησή μας για την έμπρακτη υποστήριξή σας που προσφέρετε στον κυπριακό λαό σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διάγουμε.

Με την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπό σας, εύχομαι υγεία, πρόοδο και ευημερία στον αδελφό ελληνικό λαό».

Στο μήνυμα του προς τον Πρωθυπουργό Σαμαρά, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει τα ακόλουθα:

“Με την ευκαιρία της Μεγάλης εορτής της Ανάστασης, εύχομαι ολόψυχα υγεία, ευτυχία και χρόνια πολλά εκ μέρους του κυπριακού λαού, της Κυπριακής Κυβέρνησης και εμού προσωπικά. Επιτρέψτε μου να επαναλάβω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας για τη συνεχή και αδιάλειπτη συμπαράσταση και υποστήριξη που προσφέρετε προς τον κυπριακό λαό σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διάγουμε.

Θα ήθελα να επαναβεβαιώσω την ειλικρινή μου εκτίμηση και να ευχηθώ την πρόοδο και ευημερία του αδελφού ελληνικού λαού».

Ευχές στο προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε σήμερα το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου να εργαστούν μαζί του για να υπηρετήσουν αυτό που ο λαός έταξε. Μιλώντας στο προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «το τελευταίο δίμηνο, δυστυχώς, τα προβλήματα ήταν ανυπέρβλητα και οι ώρες εργασίας ήταν για όσους αποτελούν το κλειστό περιβάλλον και εργάζονταν μαζί μας, ούτε υπερωρίες ζήτησαν, ξεπερνούσαν τα μεσάνυκτα. Υπόσχομαι ότι μετά το Πάσχα θα έχω την ευκαιρία να σας δω ξεχωριστά.

Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου Καλή Ανάσταση, κάθε υγεία και ευτυχία και ιδιαίτερα όσοι θα συναποτελούμε την ομάδα του Προεδρικού να είμαστε πάντοτε καλά οργανωμένοι, μακριά από οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, να εργαστούμε σκληρά για να υπηρετήσουμε αυτό που ο λαός μας έταξε.

Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους σας, δεν διακρίνω στελέχη, τα οποία οπουδήποτε και αν ανήκουν είναι δικαίωμα τους να ανήκουν. Αυτό που έχει σημασία είναι να εργαστούμε μαζί για να πετύχουμε αυτό που ο κόσμος αναμένει από εμάς: Την Ανάσταση και της Κύπρου μας».

Τέλος, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δώρισε λαμπάδες στα μέλη του προσωπικού του Προεδρικού Μεγάρου.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: