Ανάμειξη Κυπρίων πολιτικών στην υπόθεση του “τρισεκατομμυριούχου” Σώρρα




Οι περισσότεροι πολιτικοί ταγοί του τόπου και μερικοί τραπεζίτες της Κύπρου, πρέπει να είναι πολύ προβληματικοί άνθρωποι. Δεν εξηγείται αλλιώς με βάση αυτά, που θα παραθέσω πάρα κάτω. Πέραν της απόλυτης ευθύνης που έχουν για την τραγική κατάσταση της κυπριακής οικονομίας, επέτρεψαν στους εαυτούς τους να εμπλακούν σε συζητήσεις με τον …«τρισεκατομμυριούχο» Αρτέμιο ή Μάκη Σώρρα και τους αντιπροσώπους του στην Κύπρο.

Με την απερίσκεπτη αυτή στάση τους, και με την απόφασή τους να τους αναδείξουν σε «νόμιμους συνομιλητές», παραλίγο να δημιουργήσουν αξεπέραστο πρόβλημα για την πατρίδα τους. Διότι εάν δεν άκουγαν την υστάτη τις προειδοποιήσεις μερικών σοβαρών ανθρώπων και εάν υπέγραφαν τις συμφωνίες που τους έθεσαν ενώπιον τους οι «δαιμόνιοι» αυτοί άνθρωποι, θα έβαζαν στην πλάτη του λαού 1 με 2 δις ευρώ, τα οποία θα αποτελούσαν το επιτόκιο των πέτσινων ομολόγων που διακινούν ο κ. Σώρρας και οι συνεργάτες του.

Οσοι πολιτικοί και τραπεζίτες τους συνάντησαν, και επειδή ΤΩΡΑ γνωρίζουν, πρέπει να βρουν το θάρρος και να απολογηθούν, αλλά πάνω απ’ όλα να εκστομίσουν την αλήθεια γι’ αυτούς τους τυπάκους που παραπληροφορούν τον κυπριακό λαό. Είναι υποχρέωση των αρχών του κυπριακού κράτους να αποκαλύψουν επίσημα και δημόσια ότι τα …τρισεκατομμύρια του Πατρινού «επενδυτή» δεν υπάρχουν. Είναι ένα μάτσο χαρτιά, που αξίζουν όσο ένα μεγάλο μηδενικό.

Αναγνωρίζω ότι ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά… Ομως η περίπτωση του κ. Σώρρα θα ήταν κωμική αν δεν ήταν επικίνδυνη.

www.mignatiou.comwww.philenews.com

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: