Ο περίεργος …τρισεκατομμυριούχος κύριος Αρτέμιος Σώρρας

Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου, πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το «φαινόμενο Σώρρας», όσο φαιδρό και αν φαίνεται, και είναι… Εδώ και δύο περίπου χρόνια, ο κ. Αρτέμιος Σώρρας, μόνιμος κάτοικος Πάτρας, εμφανίστηκε στην Αστόρια, όπου διαμένουν πολλοί Ελληνοαμερικανοί. Στην πλειοψηφία τους απλοί άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι και υπερήφανοι για την πρώτη πατρίδα τους.

Παρασύροντας μερικούς αφελείς ομογενείς, που πιστεύουν στους …Θεούς του Ολύμπου, ισχυρίστηκε ότι διαθέτει ομόλογα αξίας τρισεκατομμυρίων ευρώ και ανακοίνωσε ότι θα σώσει την Ελλάδα και την Κύπρο από την Τρόϊκα και την απειλή πτώχευσης.

            Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει ούτε μία απόδειξη ότι διαθέτει όλα αυτά τα …τρισεκατομμύρια, όμως συνεχίζει ένα παιγνίδι παραπληροφόρησης παρασύροντας απλούς ανθρώπους, οι οποίοι αναρωτήθηκαν για ποιό λόγο οι δύο κυβερνήσεις δεν καταγγέλλουν αυτόν τον «ψευτόμαγκα», που βρίζει με πεζοδρομιακούς χαρακτηρισμούς όσους τον αμφισβητούν.

Βεβαίως είναι αδύνατον να τον πιστέψουμε επειδή ομιλεί για τεράστια ποσά, που χαρίζει …απλόχερα στην Αθήνα και τη Λευκωσία, τα οποία όμως δεν τα παρουσιάζει. Και ο λόγος που δεν τα παρουσιάζει είναι απλός: Αν τον γυρίσετε ανάποδα, δεν θα πέσει από τη τσέπη του ούτε ένα ευρώ. Με λίγα λόγια «δεν έχει μία» ούτε για τσιγάρα.

            Ενας γιατρός, ο Λευτέρης Ρήνος και ένας επιχειρηματίας, ο Γιώργος Γιαλτουρίδης, ερεύνησαν το θέμα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εκδότης των χρεογράφων που έχει στα χέρια του ο κ. Σώρρας, είναι ο Stephen Louis Wozny, ένας πρώην δικηγόρος στην Ουάσιγκτον, ο οποίος διαγράφηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, το οποίο ζήτησε και τη ψυχιατρική του εξέταση.

            Ο κ. Ρήνος και ο κ. Γιαλτουρίδης υποστηρίζουν με αποδείξεις ότι τα χρεόγραφα τα οποία διακινεί ο κ. Σώρρας είναι άχρηστα, χωρίς καμία αξία και στηρίζονται στις ακάλυπτες συναλλαγματικές που δημιούργησε ο Wozny, στηριζόμενος σε θεωρίες συνωμοσίας.

            Οσοι πολιτικοί στην Κύπρο και την Ελλάδα στηρίζουν τον …τρισεκατομμυριούχο «επενδυτή» είναι συνένοχοι. Και δεν χωρούν δικαιολογίες ότι εξαπατήθηκαν από τον κ. Σώρρα. Ειδικά ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, που τους εξυπηρέτησε και διευθέτησε τις συναντήσεις του απένταρου «επενδυτή» και των συνεργατών του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρόεδρο της Βουλής και άλλους πολιτικούς, πρέπει να απολογηθεί στο λαό. Διότι βοήθησε στον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση των πολιτών. Πολύ ορθά απάντησε ο κ. Αναστασιάδης στην εκπρόσωπο του κ. Σώρρα, πως για να τον πιστέψει ότι διαθέτει τα τρισεκατομμύρια πρέπει να αγοράσει ομόλογα ύψους 200 εκατ. ευρώ.

Ο Πατρινός «επενδυτής» πρέπει να παρατήσει τα μασκαραλίκια και να σταματήσει να προσφέρει φρούδες ελπίδες στους Ελληνες και τους Ελληνοκύπριους. Αρκετά κράτησε το παραμύθι του. Εφτασε η ώρα να ασχοληθούν μαζί του οι εισαγγελείς και οι δικαστές…

30 Comments on "Ο περίεργος …τρισεκατομμυριούχος κύριος Αρτέμιος Σώρρας"

 1. πάτε και παίρνετε “αποδείξεις” ανθρώπων των οποίων τα “αποδεικτικά” τους στοιχεία είναι πλαστά και τους πιστεύετε. Αν όμως έχουν άδικο και πραγματικά υπάρχουν τα ομόλογα, εσείς είσαστε έτοιμοι να απολογηθείτε δημόσια και να αποδεχθείτε τις όποιες νομικές συνέπεις θα έχετε διαδήδωντας ψευδή στοιχεία???? Εσύ ειδικά κύριε Ιγνατίου θα μπορούσες απευθίας να ζητήσεις ραντεβού μαζί του και να έχεις τη δυνατότητα να κοιτάξεις τα έγγραφα, αντ’αυτού περιορίζεσε σε “στοιχεία” και “αποδείξεις” άλλων που ούτε το πιον τους ξέρεις ούτε και τους σκοπούς τους… Κρίμα γιατί είσαι δημοσιογράφος που κάνεις ρεπορτάζ, όχι αναπαραγωγές από το ιντερνετ

  • Ακόμη περιμένει το σχόλιο μου κύριε Ιγνατίου για τοποθέτηση, εδώ και 10 μέρες. Κρίμα και σας είχα πολύ ψηλά, κρίμα…

   • Μάριε, είναι κρίμα να τα βάζεις με τον κ. Ιγνατίου επειδή ο Σώρρας σε κοροϊδεύει.

    Τα έγγραφα και οι αποδείξεις προέρχονται από το Department of Licensing της Πολιτείας της Washington, τηλέφωνο 360-664-1530, email: [email protected], ώρες γραφείου Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 πμ – 4:30 μμ, φυσική έδρα: 405 Black Lake Blvd SW, Olympia, WA 98502.

    Τα έγγραφα που αποκαλείς “πλαστά” έχουν προωθηθεί στο Υπουργείο Οικονομικών και υπήρξε απάντηση για αυτό, ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας και αυτό που κάνει είναι απάτη. Το τηλέφωνο είναι 001-304-480-6405.

    Πριν κατηγορήσεις ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εκτός από τον Σώρρα, ζήτησε του να δεις τα “ομόλογα” και αν σου τα δείξει… γράψε μου.

 2. Θα έπρεπε να είχαν ασχοληθεί και οι Ελληνικές αρχές μαζί του… αλήθεια γιατί αφού έχει τόσα λεφτά, δεν αγόρασε αυτός τον ΟΠΑΠ; Γιατί δεν αγοράζει της ΔΕΠΑ; Το νερό… και άλλα φιλέτα που έχουν βγει προς πώληση;!

  Για τη φυλακή είναι ο τύπος… πρέπει να ασχοληθεί η δικαιοσύνη σε Ελλάδα και Κύπρο με το κύριο αυτό.

 3. Κε Ιγνατίου.
  Το ΣΔΟΕ Πατρών του έχει επιβάλλει φόρο 13,5 δις Ευρώ για το οικονομικό έτος 2012, αναγνωρίζοντας τις μετοχές/χρεόγραφα τα οποία εσείς αποκαλείτε άχρηστα χαρτιά. Εγώ να πιστέψω εσάς, έλα όμως που ο κος Σώρρας έχει μηνύσει το ΣΔΟΕ Πατρών για παράβαση καθήκοντος αφού ενώ έχει θεωρήσει τον φόρο δεν καταβάλει προσπάθεια να τον εισπράξει! Καταλαβαίνετε φυσικά γιατί. Διότι με αυτόν τον τρόπο θα εκτεθούν άπαντες και μετά θα υπάρξει μέγα ζήτημαμε την μήνυση εναντίων των 300 βουλευτών και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, περί εσχάτης προδοσίας, που έχει υποβάλλει. Ο κος Σώρρας έχει κάνει μηνύσεις. Γιατί δεν προχωράει το Δημόσιο αυτές τις μηνύσεις για να δούμε που θα καταλήξει η υπόθεση και καλείτε εσείς με το δημοσίευμά σας να μηνυθεί ο κος Σώρρας;
  Πλέον δεν πιστεύω κανέναν. Θέλω και γώ μια ομάδα νομικών να δεί το θέμα σοβαρά και να αποφανθεί. Αν είναι απατεώνας να πάει φυλακή. Αν όχι; Τότε τι πρέπει να γίνει κε Ιγνατίου; Το νόμισμα έχει δύο όψεις πάντα. Και μου αρέσει να τις βλέπω και τις δυο πριν προσπαθήσω να καταλάβω αν είναι κάλπικο.
  Με εκτίμηση.

  • ΤΟ ΣΔΟΕ και τα 17.5 δισεκατομμύρια δεν έχουν σχέση με τα “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ”. Αυτά αφορούν την τράπεζα της Ανατολής και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα IBOE. Για την Τράπεζα Ανατολής όμως ο Σώρρας δεν έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση, αλλά μόνο επίδειξη εγγράφων.

   Μέχρι να βγάλει απόφαση η δικαιοσύνη για την Τράπεζα της Ανατολής και να ορίσει ποσό, είναι χαζό οποιοσδήποτε να λέει όσα λέει ο Σώρρας.

   Συμφωνώ μαζί σας για τον έλεγχο από τη δικαιοσύνη.

 4. Ακριβώς αυτό δίνει το δικαίωμα να μην μιλάμε. Οταν οι υπηρεσίες οι μυστικές, οι Υπουργοί Οικονομικών και κάθε υπεύθυνος δεν μιλάει , ότι και να λέει η γράφει κάθε αναρμόδιος δεν έχει υπόσταση και συνήθως οι αναρμόδιοι καταφέρονται ενάντια. Ας περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις. Οι δε κύριοι Γιαλτουρίδης κλπ ας βρουν πληροφορίες να μας αναφέρουν και για τον Σόρρο με την ίδια όρεξη!!!!!!!!!!!!

  • Ρήνος Ελευθέριος | May 19, 2013 at 6:45 PM | Reply

   Αγαπητή Ειρήνη,

   δεν γνωρίζω τι λένε οι μυστικές υπηρεσίες, γιατί δεν έχω σχέση μαζί τους. Προφανώς θα θέλουν κάποιο χρόνο να ελέγξουν και να δράσουν, ας μην είμαστε βιαστικοί.

   Είναι πολύ καλή ιδέα να ασχοληθούμε και με το Σόρο μετά το Σώρρα. Θα το έχουμε υπόψη μας. Αλλά αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη ΑΠΑΤΗ πρέπει να αποκαλυφθεί.

 5. Dino Pastos | May 4, 2013 at 4:05 PM | Reply

  Akoma ke sto ebay pouloune afta ta hartia!

  eBay: http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=banque+d%27orient

 6. Γιάννος Βάσιλος | May 5, 2013 at 1:48 AM | Reply

  Επειδή γνωρίζω πολύ περισσότερα απ’οτι φαίνεται από εσάς πρέπει να πω ότι με αυτό το θέμα END και Αρτέμης Σώρρας έχουν φανεί πραγματικά οι σωστοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί. Αυτό απο μόνο του είναι ότι καλύτερο μπορούσε να βγει ως ουσία μέσα από αυτό το θέμα.
  Δεν έχω χώρο να αναλύσω όλα τα σημεία παραπληροφόρησης αλλά να πω ένα. Ο Αναστασιάδης δεν είπε ποτέ για 200εκ. ευρώ. Μακάρι να το έλεγε αυτό. Ένας δημοσιογράφος στην Καθημερινή έγραψε αυτό το άρθρο και αναπαράγεται. Γιατί το κάνετε αυτό? Αντι να γράψετε για αυτά που αληθινά γνωρίζετε διαδίδετε φήμες που βρήκατε στο Internet.
  Βγάζει ο Μυλωνάς τον κ. Σώρρα και την άλλη μέρα βγάζει έναν τύπο τον Ρήνο. Ποιος είναι ο Ρήνος από την Αμερική να κάνει ανάλυση της υπόθεσης END? Που είναι οι αρμόδιοι του Κράτους να απαντήσουν?

  Αυτό και μόνο είναι απόδειξη ότι όλοι είναι βουτηγμένοι στην Τρόικα/IMF με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και καμία οικονομική λύση δεν θα μελετηθεί καθότι πρέπει να σκλαβωθούμε as planned από τους γνωστούς εξουσιαστές.

  Πολύ σωστά όμως είπατε στο τέλος, οι αρχές εαν ήταν απατεώνες έπρεπε να τους συλλάβουν αμέσως!
  Έχουν πρωτοκολληθεί όλα τα έγγραφα και οι προτάσεις (αν έχετε υπόψιν σας και την τελευταία όπου έγιναν όλοι οι έλεγχοι από την κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου μέσω πρεσβείας στη Νέα Ζηλανδία) και η Κυπριακή Δημοκρατία.. ‘άκρα του τάφου σιωπή’.

  Είναι όλα αλήθεια τα όσα λένε οι άνθρωποι της END και προκαλούν κάθε μέρα τες Επίσημες Αρχές του Κράτους (Ελλάδας και Κύπρου) να τους διαψεύσουν και να τους κατηγορήσουν. Ο νόμος λέει αν είναι απατεώνες και ψεύτες, πρέπει να συλληφθούν αμέσως, διότι δια ψευδών παραστάσεων προσπάθησαν να εξαπατήσουν και με δόλο να προσπορίσουν όφελος.
  Έχω και άλλα στοιχεία για το αληθές της υπόθεσης END αλλά αυτό αρκεί για εσάς τώρα ως λογικό συμπέρασμα να βγάλετε.
  (και δεν το λέω για εσάς αλλά για τον κόσμο που θα διαβάσει αυτά που γραψατε)

  • Ρήνος Ελευθέριος | May 19, 2013 at 5:20 PM | Reply

   Αγαπητέ κ. Γιάννη Βάσιλε,

   αν θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε για εμένα, είμαι στη διάθεση σας. Και δεν θα λάβετε την απάντηση “είμαι αυτός που πρέπει”.

   Μου κάνει εντύπωση όμως, αν ποτέ αναρωτηθήκατε με τον ίδιο τρόπο για τον κ. Σώρρα. Για παράδειγμα τι δουλειά κάνει,ποιά ήταν η εργασία του στο παρελθόν, που βρήκε τα “χρήματα”, αν δούλευε σε μάντρα αυτοκινήτων, αν έχει ποινικές διώξεις για απάτη, όπως ισχυρίζεται κάποιος εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=plLE0Y5jNkw

   Και επειδή λέτε ότι γνωρίζετε, ποιές ακριβώς επενδύσεις έχει κάνει ο κ. Σώρρας και που.

   Επειδή στα παραπάνω δεν θα μπορέσετε να μου απαντήσετε, τουλάχιστον απαντήστε μου ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ για τα 200 εκατομμύρια είναι ψευδές;

   Τουλάχιστον αυτό.

  • Ρήνος Ελευθέριος | May 19, 2013 at 6:34 PM | Reply

   Αγαπητέ κ. Γιάννη Βάσιλε,

   σας παρακαλώ πείτε μας επιπλέον και την ΠΗΓΗ που λέει ότι η κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου έκανε τους ελέγχους και έβγαλε τα “ομόλογα” γνήσια.

   Γιατί εγώ την κα Παπαδοπούλου δεν την έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο και ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ για όποιον το ισχυρίζεται.

   Συμφωνώ μαζί σας ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ.

 7. GIANNIS STEFANOPOULOS | May 8, 2013 at 7:53 PM | Reply

  Μέχρι να γίνει δίωξη κατά Σώρρα για συκοφαντική δησφήμιση καλα θα κάνεις να κρατας μικρό καλάθι. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EpW_gsuA6OI#!

 8. Ακόμη με αυτόν ασχολείστε; Στην αμερική δεν τους δίνει κανείς σημασία, όλο ξέρουν ότι δεν έχουν φράγκο.

 9. Mia apli erwtisi…..
  O kirios swrras leei oti katethese ta iboe se logariasmo ston kanada kai prokalei to elliniko kratos na kanei elegxo (gia na pesei stin pagida kai na xrewthei me to isoposo tis aksias twn iboe to elliniko kratos opws lene). Tou eipan na deiksei ena ta iboe kai apantaei oti einai ston logariasmo kante elegxo. O idios palei exei pei oti den exei mono ta 600 + 50 dis pou einai gia ellada kai kipro alla 2,8 tris kai kati psila…. As deiksei ena iboe apo ta ipoloipa loipon na doume ean anikoun ston apatewna amerikano dikigoro i oxi…. Toso aplo….auta pou einai ston kanada ok den mporei na ta parei pisw opws leei ara oute kai emeis na ta doume….prin mpleksoume san kratos omws den mas deixnei ena apo ta ipoloipa????? Toso aplo den einai???

 10. Θοδωρής | May 20, 2013 at 4:05 AM | Reply

  Οι τύποι αυτοί είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Τώρα και ο Μάτσης και η Παπαδοπούλου διαψεύδουν όλα τα ψέματα για τον έλεγχο. Όχι άλλες κομπίνες!

  ———————————

  Ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Γιαννάκης Μάτσης, μου είπε ότι συνομίλησε με την ομάδα του …τρισεκατομμυριούχου Σώρρα, λόγω της αγωνίας του να διασωθούν οι ελληνικές περιουσίες στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη. Πέραν τούτου ουδεμία σχέση έχει με το «σωτήρα» της Ελλάδας και της Κύπρου.

  Είναι φανερό και ξεκάθαρο ότι οι επιτήδειοι συνεργάτες του Σώρρα, προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν το ηρωϊκό όνομα της οικογένειας Μάτση. Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια και ο κ. Μάτσης πλέον γνωρίζει τα πάντα. Χρωστά βεβαίως μία ΗΧΗΡΗ δημόσια διάψευση. Επίσης, η ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Αντιγόνη Παπαδόπούλου με διαβεβαίωσε ότι δεν πίστεψε την «κλίκα» του Σώρρα. Ξύπνησε γρήγορα και του γύρισε την πλάτη όταν της μίλησε για το δάνειο των 17 δις. της φυλής των …«Μάου-Μάου στην Κύπρο»!

  Προεκλογικά ο κ. Τορναρίτης εγκαλούσε την κυβέρνηση Χριστόφια για το γεγονός ότι η πρεσβεία της Κύπρου δεν έχει Γραφείο Τύπου. Τώρα που το κόμμα του είναι στην κυβέρνηση ας φροντίσει να τοποθετήσει στη νευραλγική αυτή θέση ένα ΙΚΑΝΟ πρόσωπο, διότι στον τομέα αυτό η Πρεσβεία πάσχει, αν και οι διπλωμάτες προσπαθούν να καλύψουν και αυτό το κενό…

  Σημειώνω ότι το διπλωματικό και το υπόλοιπο προσωπικό της Πρεσβείας πήρε άριστα κατά την επίσκεψη του κ. Κασουλίδη στην Ουάσιγκτον…

  Read more: http://mignatiou.com/?p=3837#ixzz2Tom9UEZ2

 11. Ηλίας Γρ. | May 20, 2013 at 4:13 AM | Reply

  Στην αμερική έχουν βγει τα στοιχεία για αυτούς. Είναι απατεώνες. Ακόμη ασχολείστε στην Ελλάδα και την Κύπρο; Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί κυκλοφορούν και δεν τους έχουν χώσει μέσα. Ας αναλάβει κάποιος να καθαρίσει τους σταύλους του Αυγεία και να τους στείλει εκεί που τους αξίζει.

 12. Ανδρέας | May 20, 2013 at 4:33 AM | Reply

  Αυτοί οι παλαβοί δεν λέγαν ότι τα λεφτά τα μαζέψαν γιατί πουλήσαν διαστημικά καύσιμα στη Νάσα; http://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8

  Άντε να ανοίξουν βενζινάδικο στο φεγγάρι! Παράοροι εντελώς! Οι πολιτικοί τους συνάντησαν αυτούς τους τύπους; Με τη διαστημική βενζίνη; Και τους πυραύλους; ΕΛΕΟΣ!

 13. Νικόλαος T. | May 20, 2013 at 8:25 AM | Reply

  Αν δεν κάνω λάθος ο Hitler είχε πει: the bigger the lie the more people follow – κάπως έτσι είναι και η περίπτωση με τους μεγαλοεπενδυτές του “ολύμπου”… μονο που αυτά τα ψέματα που προσπαθούν να μας πουλήσουν ξεπερνάνε τα όρια και έτσι το όλο σκηνικό που στήσανε έχει καταντήσει μια τέλεια φαρσοκωμωδία.

  Προσωπικά θα ήθελα να δω που θα καταλήξει αλλα ελπίζω η δικαιοσύνη να τους μαζέψει γρήγορα γιατί είναι κακό πράγμα να πουλάς ελπίδες σε ένα λαό βασανισμένο χωρίς να προσφέρεις ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

  Για τους τόσους υποστηρικτές αναρωτιέμαι, έχουν κάτσει να σκεφτούν γιατί δεν κάνει επιτέλους καμία κίνηση αυτή η οργάνωση Σώρρα να αποδείξει (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ) ότι τα “Λεφτά υπάρχουν”… Βλέπετε αυτό δεν περνάει δυο φορες. Σας πρόλαβε κάποιος άλλος Γιωργάκης.

  Οπότε κύριοι, η κάνετε κάτι (αγοράστε κανένα νοσοκομείο, μοιράστε δωρεάν φάρμακα, τι στο καλο τρισεκατομμυριούχοι είστε) και ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ότι έχετε καλους σκοπούς η αλλιώς, κατά τι γνώμη μου, να πάτε στα σπίτια σας να βρείτε καμια δουλειά.

  • Γιάννος Βάσιλος | May 20, 2013 at 9:03 AM | Reply

   Έγιναν πάρα πολλές πράξεις. Με εκπλήττει το γεγονός ότι ενώ γνωρίζεις πόσες προσφορές και προτάσεις κατάθεσαν δεν τις έχεις ερευνήσει.
   Όπως τις προτάσεις/προσφορές προς τον Αρχιεπίσκοπο.
   http://www.youtube.com/watch?v=JFIeaENrxuY

   Οι άνθρωποι αυτοί έχουν προσφέρει την βοήθεια εκεί που πρέπει. Στο Κράτος. Ζητούν έλεγχο αυτών των προτάσεων και εαν υπάρχει πρόβλημα να υποστούν τες νομικές συνέπειες. Οι αρμόδιοι όχι μόνο δεν απαντούν επίσημα αλλά φαίνεται να τους πολεμούν για διάφορους λόγους μέσω του Internet.
   Στην Κύπρο είχαμε και έχουμε πολλές οικονομικές λύσεις. Ο κ. Οικονομίδης π.χ. δεν το πιστεύει ότι μπήκαμε σε μνημόνιο με τόσο φυσικό αέριο. Κι όμως η Τρόικα με οργανωμένο σχέδιο και κάποια δις χρέος έχει σκλαβώσει την χώρα μας.

   In any case, το ‘bigger the lie the more people follow’ θα δούμε πιο είναι.

   Προς το παρών ζήτα και εσύ όπως όλοι οι ενεργοί πολίτες αυτού του Κράτους να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι γραπτώς με στοιχεία για τις προτάσεις της END και του κ. Σώρρα και να σταματήσουν όλα αυτά τα ανεπίσημα και ψευδή δημοσιεύματα να μας παραπληροφορούν.

   • Εσύ έχεις τα έγγραφα από τις προσφορές προς τον Αρχιεπίσκοπο; Ή οι αποδείξεις σου είναι το βίντεο που ανέβασε κάποιος στο facebook με δηλώσεις από μια ραδιοφωνική έκπομπη.

    Το σωστό είναι να γίνει ο έλεγχος από τη δικαιοσύνη και οι απατεώνες να πάνε φυλακή.

    Τα ανεπίσημα και ψευδή δημοσιεύματα που παραπληροφορούν δεν είναι το δικό σου δηλαδή, είναι αυτό που ανέβασε ο Ιγνατίου και εδώ αναφέρει και τις πηγές των στοιχείων: mignatiou.com/2013/05/υπόθεση-σώρρα-παραδέχονται-ότι-το-ομ

    Γιατί τα ίδια έλεγες και παραπάνω για την Παπαδοπούλου και σε διαψεύδει η ίδια. Πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση και να γίνει σωστός έλεγχος από τον εισαγγελέα. Αν αρνηθούν να δώσουν έγγραφα να τους χώσουν μέσα.

    Στην Κύπρο υπάρχουν πολλές οικονομικές λύσεις, αλλά όχι άλλες απάτες. Φτάνει πια με τα ψέματα.

    Που έχει προσφέρει ο Σώρρας; Ποιές δουλειές έχει ανοίξει; Τι επιχειρήσεις έχει; Έκανε ΜΙΑ επένδυση στην Κύπρο; Βοήθησε κανέναν; Τι παραμύθια είναι αυτά!

    • Γιάννος Βάσιλος | May 21, 2013 at 4:04 AM | Reply

     Η κα Παπαδοπούλου δεν γνωρίζω αν η ίδια έχει διαψεύσει οτιδήποτε.
     Όσο αφορά την επιβεβαίωση που έκανε η ίδια όμως δεν θα το διαψεύσει διότι στον Μυλωνά το είπε 2 φορές και απαιτούσε από την Κυβέρνηση να το ερευνήσει. Το σημαντικό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι όλα τα επίσημα έγγραφα και η αλληλογραφία από Νέα Ζηλανδία κατατέθηκαν εδώ και κάποιους μήνες με σφραγίδες του Κράτους.
     Ο Γ Εισαγγελέας τα έχει πάρει αυτά, και ο νόμος λέει αυστηρά σε 30 μέρες οι αρμόδιες αρχές έχουν υποχρέωση να απαντήσουν γραπτώς.
     Έτσι θα έλεγα εμείς να σταματήσουμε να το συζητάμε στα blogs του Internet και ας απευθύνουμε όλες μας τις ερωτήσεις σε αυτόν.

   • Exete parei xampari oti apo ti stigmi poi ginei “elegxos” opws autoi theloun, automata xrewnetai to elliniko kai to kipriako kratos to poso san na to pire kai meta tha pesei poli klama????

    • Γιάννος Βάσιλος | May 20, 2013 at 4:43 PM | Reply

     Bravo re file! Etsi.

     • Kai kati allo….to kserete oti kikloforei sto internet ena pdf pou leei pws mporei kapoios na stisei auti tin apati me ta iboe akolouthontas kapoia sigkekrimena vimata???? Kai koita na deis simptwsi….oti leei to pdf einai akrivws auto pou kanoun oi sigkekrimenoi “euergetes”….psaxtite ligo parapanw den kanei kako….min trwte sano….ean den kanw lathos to prwto vima einai….vres mia xwra se krisi pou o kosmos peinaei giati etsi einai ola pio eukola…..

 14. Ας υποθεσουμε οτι καποιος σας χαριζε ενα 100ευρω που εχετε υποψια οτι ειναι πλαστο ..Ποιος απο σας τους εθνοσωτηρες θα το επερνε και ακομα χειροτερα ποιος θα πηγαινε να το εξαργυρωσει εστω και στο σουπερμαρκετ ??????

 15. ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ | May 4, 2013 at 4:17 PM | Reply

  ΕΛΕΟΣ ΠΙΩΝ! τούτο το αρθρουι είναι ο ορισμός της παραπληροφόρησης και χειραγώγησης σε κάκιστη μορφή.
  Ο Ελληνας Αρτέμιος Σώρρας και ο οργανισμός E.N.D. (END NATIONAL DEBT), έχει ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ τα ομόλογα σε λογαριασμό στο όνομα της Κυπριακής και αντίστοιχα της Ελληνικής δημοκρατίας εδώ και 9 μήνες.
  Όλες οι προτάσεις/προσφορές είναι όλες ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ από τη Κυπριακή Κυβέρνηση.
  Απαιτούν και απαιτούμε ΝΟΜΙΜΟ ΕΛΕΓΧΟ και ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τους αρμοδίους του κράτους μας.
  Στην Ελλάδα έχει ήδη προβεί σε αγωγές κατά της Ελληνικής βουλής, και του Υπουργείου Οικονομικών με τη κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχουν καταθέσει και να διακινούν πλαστά ομόλογα, ξεγελώντας το Αμερικανικό Δημόσιο με όλες τες μυστικές του υπηρεσίες, όπως και το Κυπριακό και το Ελληνικό κράτος μαζί με όλους τους μηχανισμούς, και να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι.

  Η Κυπριακή Κυβέρνηση όπως και η Ελληνική έχουν προβεί στον έλεγχο και δεν “επιτρέπετε” να απαντήσουν. Γιατί άραγε;

  ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, Για να δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από τους αρμοδίους του κράτους μας μια επίσημη απάντηση.
  Δια ορθότερη και πιο σφαιρική πληροφόρηση δείτε http://www.youtube.com/user/ENDinfo1

 16. Φύλακας | May 19, 2013 at 4:49 PM | Reply

  Η σφαιρική πληροφόρηση είναι τα παραμύθια του Βαβούρα; Πάτε καλά;

  Διάβασε το παρακάτω για να δεις σε τι απάτη σας μπλέκουν.

  “With early and vigorous prosecution by the Justice Department on bogus Sight Draft cases, we have begun to see Bills of Exchange taking their place. This change occurred on or around January 2001. All these Bills of Exchange drawn on the U.S. Treasury are worthless. All the same issues and background materials applicable to Sight Drafts also apply to Bills of Exchange. This is the same fraud under another name”.

  Μετάφραση: Με την έγκαιρη και έντονη δίωξη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για υποθέσεις συναλλαγματικών όψεως, έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τις συναλλαγματικές να παίρνουν τη θέση τους (στην αγορά). Η αλλαγή αυτή επήλθε γύρω στον Ιανουάριο του 2001. Όλες αυτές οι συναλλαγματικές (Bills Of Exchange) που αφορούν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ είναι άνευ αξίας. Τα ίδια θέματα και το υλικό τεκμηρίωσης που εφαρμόζονται στις συναλλαγματικές όψεως ισχύουν και για τις συναλλαγματικές. Πρόκειται για την ίδια απάτη με άλλο όνομα.

  (Πηγή: http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/ig/Pages/Scams/Bogus-Sight-Drafts.aspx)

14 Trackbacks & Pingbacks

 1. Ο περίεργος …τρισεκατομμυριούχος κύριος Αρτέμιος Σώρρας. – ekorinthos.gr
 2. Ο περίεργος…τρισεκατομμυριούχος κύριος Αρτέμιος Σώρρας | PafosPress.com
 3. Ο περίεργος… τρισεκατομμυριούχος κ. Αρτέμιος Σώρρας | Defence-point.gr
 4. Ο περίεργος… τρισεκατομμυριούχος κ. Αρτέμιος Σώρρας - Inside News! - Inside News!
 5. Ο περίεργος …τρισεκατομμυριούχος κύριος Αρτέμιος Σώρρας!!!!!!!! « Αρχαία Ιθώμη
 6. ” Ο περίεργος …τρισεκατομμυριούχος κύριος Αρτέμιος Σώρρας “ | ΒΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
 7. Ο περίεργος …τρισεκατομμυριούχος κύριος Αρτέμιος Σώρρας
 8. Μ. Ιγνατίου για Σώρρα: «Αν τον γυρίσετε ανάποδα, δεν θα πέσει από τη τσέπη του ούτε ένα ευρώ. Με λίγα λόγια «δεν έχει μία» ούτε για τσιγάρα» | Pa
 9. Μ. Ιγνατίου για Σώρρα: «Αν τον γυρίσετε ανάποδα, δεν θα πέσει από τη τσέπη του ούτε ένα ευρώ. Με λίγα λόγια «δεν έχει μία» ούτε για τσιγάρα» | Pa
 10. Μ. Ιγνατίου για Σώρρα: «Αν τον γυρίσετε ανάποδα, δεν θα πέσει από τη τσέπη του ούτε ένα ευρώ. Με λίγα λόγια «δεν έχει μία» ούτε για τσιγάρα» | Pa
 11. Ακάλυπτα "ομόλογα" Σώρρα τώρα και στην Κύπρο (μέρος Β’) : Banque d'Orient / Τράπεζα της Ανατολής
 12. Ακάλυπτα “ομόλογα” Σώρρα τώρα και στην Κύπρο (μέρος Β’) « Αρχαία Ιθώμη
 13. Ακάλυπτα “ομόλογα” Σώρρα τώρα και στην Κύπρο (μέρος Β’) - e-CITYmap EVROS | e-CITYmap EVROS
 14. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Τα στοιχεία-φωτιά που αποκαλύπτουν την αλήθεια | Νέα Πρωινή

Leave a comment

Your email address will not be published.


*