Να σταματήσουν τα επικίνδυνα παιχνίδια με τα ακάλυπτα “αμερικάνικα ομόλογα” των 600 δις
Κύριε Διευθυντά

Η Κύπρος βρίσκεται σε μια πολύ δυσχερή θέση, ακολουθώντας τη γενικότερη παγκόσμια κρίση, και προσπαθώντας να επιτύχει μια βιώσιμη λύση για την οικονομική δυσπραγία. Η πορεία και οι πολιτικές αποφάσεις των επόμενων ωρών σίγουρα είναι δύσκολες και θα αποβούν σημαντικές για το μέλλον, όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.

Αυτή την κρίσιμη στιγμή, αυτές τις δύσκολες ώρες, πρέπει να αποφύγουμε τεχνητές κρίσεις και προσπάθειες διχασμού, από όπου και αν προέρχονται. Είναι δεδομένο ότι συγκεκριμένη ομάδα προσπαθεί να οδηγήσει στην πόλωση και σε μεταβολή του πολιτικού σκηνικού, σε βάρος όλων των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών, ανεξάρτητα των πολιτικών-κομματικών πεποιθήσεων τους.

Η πρόταση δανειοδότησης προς την Κυπριακή Κυβέρνηση από την οργάνωση End National Debt εκφράστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, σε συνάντηση της οργάνωσης με μέλη του Υπουργείου Οικονομικών της Κύπρου. Εκ μέρους της οργάνωσης αυτής παρέστησαν ο Αρτέμιος Σώρρας, ο Εμμανουήλ Λαμπράκης, ο Νικόλαος Γεωργαντζάς, ο Κωνσταντίνος Σαμπράκος, ο οικονομολόγος Ιωάννης Κότταρης, ο νομικός σύμβουλος Γεώργιος Παπαδάκης, και οι οικονομολόγοι Βίκυ Χαραλάμπους και Μάριος Έλληνας.

Τα έγγραφα που αποκαλύπτουν την προέλευση και πορεία των συναλλαγματικών αυτών είναι πλέον στα χέρια μας. Τα χρεόγραφα αυτά είναι άχρηστα, χωρίς καμία αξία και στηρίζονται σε ακάλυπτες συναλλαγματικές που δημιούργησε ένας αμερικανός πρώην δικηγόρος, ο Stephen Louis Wozny, στηριζόμενος σε θεωρίες συνωμοσίας και μόνο. Οι θεωρίες αυτές έχουν κριθεί στα αμερικανικά δικαστήρια και έχει ζητηθεί από τον κ. Wozny να απευθυνθεί σε ψυχίατρο.

Τα έγγραφα που αποκαλύπτουν την απάτη και πρέπει να προωθηθούν στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι:

1.Διεθνής Συναλλαγματική – International Bill of Exchange στο ποσό των 48 δισεκατομμυρίων 926 εκατομμυρίων δολαρίων, προερχόμενη από το ανυπόστατο χρέος που δημιούργησε ο Stephen Louis Wozny. Αυτό είναι ένα από τα χρεόγραφα που χρησιμοποιούν ο Αρτέμιος Σώρρας και ο Εμμανουήλ Λαμπράκης και τα οποία έχουμε στην κατοχή μας, επίσημα από τις αρχές της Πολιτείας της Washington. Αυτό είναι το ακριβές ποσό που δήλωσε πως θέλει να δανείσει στην Κύπρο η συγκεκριμένη οργάνωση.

2.Δήλωση UCC3 τροποποίησης χρέους: το ανυπόστατο χρέος μεταβιβάζεται από την offshore εταιρεία Red Panther Limited στον Αρτέμιο Σώρρα.

3.Εξουσιοδότηση (Power of Attorney) μέλους του κυκλώματος προς τον Αρτέμιο Σώρρα: ο συνεργάτης του Wozny, James Salmon, έδωσε στον Αρτέμιο Σώρρα, κάτοικο Πάτρας, με προσωπική εξουσιοδότηση το δικαίωμα διαχείρισης και πώλησης των συγκεκριμένων παράνομων, αστήρικτων και ακάλυπτων συναλλαγματικών.

4.Μονομερές τιμολόγιο από τον Stephen Louis Wozny που δείχνει την προέλευση των “χρημάτων”: η δημιουργία του εικονικού “χρέους” των 2.85 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τον κ. Wozny έγινε στη βάση της ανάρτηση της διαγραφής του από την επίσημη ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington. Θεωρεί ότι πρέπει να λάβει 2.85 τρισεκατομμύρια δολάρια, χωρίς δικαστική απόφαση, γιατί το όνομα του είναι trademark!

5.Δήλωση UCC1 αρχικής συναλλαγματικής: η “δημιουργία” του ανυπόστατου χρέους του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington προς την Red Panther Limited. Αυτό το χρέος κόπηκε σε κομμάτια και δόθηκε προς χρήση στον Αρτέμιο Σώρρα.

6.Διάψευση του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington για το ανυπόστατο χρέος.

Ζητάμε την άμεση κινητοποίηση των Κυπριακών Αρχών για την αποφυγή φαινομένων πανικού και προσπαθειών απορρύθμισης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Καρυώτης, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Washington, ΗΠΑ

Γεώργιος Γιαβής, Τρίπολη

Γεώργιος Γιαλτουρίδης, Επιχειρηματίας, Βοστώνη, ΗΠΑ

Ελευθέριος Ρήνος, Ιατρός, Ρόδος

Πηγή: http://www.greeknewsonline.com/?p=26025

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal