Ο γενικός εισαγγελέας της Κύπρου Πέτρος Κληρίδης έπαυσε ποινική δίωξη εναντίον του υιού του;




Η εφημερίδα “Εθνος της Κυριακής” γράφει στο σημερινό της της φύλλο, που κυκλοφόρησε από χθες το βράδυ στην Αθήνα, τα εξής, τα οποία αν ισχύουν δημιουργούν τεράστιο ηθικό, και όχι μόνο, πρόβλημα στο γενικό εισαγγελέα της Κύπρου, κ. Πέτρο Κληρίδη:

“Σοβαρό ζήτημα τουλάχιστον ηθικής τάξης ,που τραυματίζει  το κύρος του θεσμού του Γενικού Εισαγγελέα της Κύπρου, συνιστά η αποκάλυψη ότι ο Πέτρος Κληρίδης είχε παύσει ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί εναντίον του γιου του  Χριστόδουλου Κληρίδη.

Συμφώνα με τα έγγραφα που περιήλθαν στο ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ  ο Γενικός Εισαγγελέας της Κύπρου κάνοντας χρήση των αρμοδιοτήτων του, με απόφαση που εξέδωσε στις 29 Νοεμβρίου του 2011 απάλλαξε των κατηγοριών που αντιμετώπιζε ο γιος του  για αδικήματα που δεν φαίνονται σοβαρά αλλά πάντως θα μπορούσαν να πλήξουν την καριέρα του  ως δικηγόρου.

Η κυπριακή Αστυνομία έχει  ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του  κ.Χριστοδουλου Κληρίδη  δικηγόρου 34 ετών,  για την υπόθεση  με αριθμό καταχώρησης  «Ποιν. Υποθ. 40557/11», η οποία αφορούσε αδίκημα που τελέσθηκε στις 11/06 /2011”.

www.ethnos.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: