Ανακοινώθηκε ο διορισμός του Βίκτωρα Παπαδόπουλου στη θέση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου




Λευκωσία: Η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Βίκτωρα Παπαδόπουλου, πρώην παρουσιαστή ειδήσεων του Mega Κύπρου, στη θέση του αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, στην κυβέρνηση του Προέδρου κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Στην ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρονται τα εξής:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έχει διορίσει τον κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλο ως Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Ο κ. Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του από σήμερα 8 Απριλίου, 2013.

Βιογραφικό Σημείωμα: “Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1964. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Λύκειο Α’ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ο.Π.Α. (ΑΣΣΟΕ) ΤΟ 1988, όπου απέκτησε Bsc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη χρηματοδότηση και τη Λογιστική.

Εν συνεχεία έκανε μεταπτυχιακά στο Λονδίνο, όπου απέκτησε Diploma in Accounting and Finance από το East London University και στη συνέχεια ολοκλήρωσε με επιτυχία το Level 2 του ACCA.

Εργάστηκε στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια των Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Ελληνικό Ραδιόφωνο του Λονδίνου (LGR) ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπών. Από το 1995-1999 εργάστηκε  ως πολιτικός συντάκτης και παρουσιαστής ειδήσεων και εκπομπών στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Από το 1999 μέχρι και σήμερα εργαζόταν στην τηλεόραση του ΜΕΓΚΑ ως πολιτικός συντάκτης- παρουσιαστής ειδήσεων και επικαιρικών εκπομπών.

Επίσης, διετέλεσε επί σειρά ετών Αναπληρωτής Πρόεδρος του Σωματείου ΑΡΗΣ Λεμεσού.

Είναι νυμφευμένος με την Αλέξια Παπαδοπούλου, τραπεζικό υπάλληλο, και έχουν δύο γιους”.

Σε μια δύσκολη περίοδο για την οικονομία και τον τόπο, ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος εγκαταλείπει μετά από χρόνια τη δημοσιογραφία για να αναλάβει τη θέση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, στο πλευρό του Χρήστου Στυλιανίδη.

Στη δημοσιογραφική του καριέρα είχε μεγάλες επιτυχίες και πολλές φορές αποκάλυψε απόρρητα έγγραφα στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, που προκάλεσαν αίσθηση. Η ανακοίνωση του διορισμού του θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα. Το Σάββατο υπέβαλε την παραίτηση του από το Mega Κύπρου.

Στο φίλο Βίκτωρα, ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: