Τραυματίας Ισραηλινός μετά από επίθεση με μαχαίρι, κοντά στο Τείχος των Δακρύων




Κλιμακώνεται η ένταση στην Ιερουσαλήμ από τότε που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε την πόλη ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ισραηλινός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο, ο οποίος εξουδετερώθηκε και έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, κοντά στο Τείχος των Δακρύων, όπως μετέδωσε ισραηλινός τηλεοπτικός σταθμός.
Ο φερόμενος ως δράστης έφερε πάνω του τουρκικά προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου Channel 10. Η ισραηλινή υπηρεσία ασθενοφόρων Magen David Adom ανακοίνωσε ότι ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε στο πάνω μέρος του σώματός του και είναι σοβαρά. Ένας εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας επιβεβαίωσε την επίθεση, που πραγματοποιήθηκε κοντά στο Τείχος των Δακρύων και πρόσθεσε ότι ο δράστης “εξουδετερώθηκε” χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Είχε προηγηθεί επίθεση την Παρασκευή
Το τελευταίο αυτό περιστατικό ακολουθεί επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη για την οποία ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ένας παλαιστίνιος μοτοσυκλετιστής έπεσε πάνω και σκότωσε δύο ισραηλινούς στρατιώτες που περιπολούσαν σε δρόμο κοντά σε εβραϊκό οικισμό.

18/03/2018 17:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP
Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: