Το συγκινητικό μήνυμα της Κάκιας Ιγερινού προς τους απλήρωτους εργαζόμενους του MEGA




Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η ηθοποιός Κάκια Ιγερινού, που έγραψε το σενάριο της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Περί ανέμων και υδάτων» στέλνει τη συμπαράσταση στους εργαζόμενους του καναλιού, που παραμένουν επί 17 μήνες απλήρωτοι.

Με αφορμή την προβολή της επανάληψης του σήριαλ η κυρία Ιγερινού έγραψε:

«Παιδιά-αγωνιστές του ΜΕΓΚΑ σας ευχαριστώ για το Μαρτιάτικο δώρο σας. Σήμερα το πρωί με συγκίνηση αλλιώτικη είδα το πρώτο επεισόδιο-κι αυτές τις ώρες που παλεύετε όλοι-με ευγνωμοσύνη θυμάμαι με τι μεράκι, αγάπη και φροντίδα δουλεύατε για όλους εμάς.

Πλάι μας. Φίλοι περισσότερο και αφοσιωμένοι συνεργάτες. Ο κόσμος δεν σας έμαθε ποτέ, δεν διαβάζει τίτλους μετά το τέλος του επεισοδίου κι ούτε ποτέ σας είδε μπρος απ΄την κάμερα. Χαιρόσασταν μόνο που η σειρά πήγαινε καλά, η ατομική προβολή δεν σας ένοιαζε. Όλοι νομίζουν πως το ΜΕΓΚΑ ήταν κάποιοι φιρμάτοι δημοσιογράφοι ή κάτι τύποι που παίρναν πολλά λεφτά. Άντε να εξηγήσεις την αλήθεια. Όλοι που μας αγαπήσατε και τώρα αγωνίζεστε για τη ζωή και τις οικογένειές σας,δυό χρόνια απλήρωτοι κι ωστόσο κρατώντας με νύχια και με δόντια το κανάλι και την αξιοπρέπειά σας,νάχετε δύναμη.Υγεία.Αντοχή.
Κι εμείς μαζί σας.Σε ο,τι χρειαστεί. Οπως μπορούμε.

Η ζωή ολονών μας παντού τελικά στον τόπο αυτό,έγινε Περί Ανέμων και Υδάτων.Μόνο μη γίνει στ’αγγλικά και άνευ όσκαρ”Gone with the wind”.Γιατί εμείς Τάρα δεν έχουμε ουτε καν ερειπωμένη.

Για όλους εσάς οι στίχοι του Ρίτσου γιατι ταιριάζουν με το πνεύμα της δουλειάς σας όλα αυτά τα χρόνια.Και των τωρινών σας αγώνων.

“Καταλαβαινόμαστε τώρα δεν χρειάζονται περσότερα.Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδερφέ μου απ’τον κόσμο. Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο”.»

Ρεπορτάζ: mignatiou.com

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: