Θριαμβολογεί ο Άσαντ και επισκέπτεται την ανατολική Γούτα με το αυτοκίνητό του (video)




Σίγουρος για τη νίκη του στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία πρέπει να είναι ο Μπασάρ αλ Άσαντ, ο οποίος για πρώτη φορά βγήκε από τα «τείχη» της Δαμασκού, οδήγησε το αυτοκίνητό του και επισκέφθηκε συνοικία στην ανατολική Γούτα, την οποία κατέλαβαν οι πιστές σε εκείνον δυνάμεις.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο που μετέδωσε και η κρατική τηλεόραση της Συρίας φαίνεται ο Σύρος Πρόεδρος να περνά από κεντρικούς δρόμους της Δαμασκού, ενώ λέει: «Όταν βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να επιστρέφουν στο κράτος, επιβεβαιώνει αυτό που λέμε: αυτοί οι άνθρωποι θέλουν το κράτος, το κράτος είναι η μητέρα και ο πατέρας όλων».

Πηγή: via Twitter @AWAKEALERT

Θέλοντας να απεμπολήσει από πάνω του οποιαδήποτε ευθύνη για τον εμφύλιο στη Συρία αναφέρει: «Η μακροπρόθεσμη πρόκληση της Συρίας θα είναι η επανένταξη των παιδιών που μεγάλωσαν υπό την εξουσία των ανταρτών. Αυτή η γενιά έζησε πέντε χρόνια με σκοτεινές σκέψεις και με στοιχεία που μοιάζουν με μέρες του Μεσαίωνα.Χρειάζεται να επανέλθουν στο σωστό δρόμο. Η χαμένη τους εκπαίδευση ήταν το τίμημα του πολέμου».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: