Στους «8» του Champions League, με ρεκόρ, η Μπάγερν




Το 5-0 του Μονάχου δεν εμπόδισε τη Μπάγερν να περάσει και από το «Μπεσίκτας Παρκ» της Κωνσταντινούπολης, με 3-1, και να «σφραγίσει» μαθηματικά την πρόκρισή της στους προημιτελικούς του Champions League.

Η 11η συνεχόμενη νίκη στη διοργάνωση επί των ημερών του Γιουπ Χάινκες συνιστά ένα σπουδαίο ρεκόρ για τον Γερμανό προπονητή -πρώτο στα χρονικά του Champions League που το πετυχαίνει- και την ομάδα του, που συνεχίζει ακάθεκτη για το «τρεμπλ».

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα στο 18΄ άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν, ενώ στο 46΄ με το αυτογκόλ του Γκιονούλ η γερμανική ομάδα ανέβασε το δείκτη του σκορ (2-0). Το μόνο που κατάφεραν οι πρωταθλητές Τουρκίας ήταν να μειώσουν στο 59΄ με τον Βάγκνερ Λοβ, ενώ στο 84΄ ο Βάγκνερ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία)

Κίτρινες: Χάτσινσον, Οζιακούπ – Χούμελς, Μπόατενγκ, Ραφίνια

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Σενιόλ Γκιουνές): Ζενγκίν, Κουαρέσμα, Οζιακούπ, Πεκτεμέκ, Μεντέλ, Λενς (60΄ Ταλίσκα), Αρσλάν (60΄ Χάτσινσον), Ουϊσάλ, Λοβ (75΄ Μπάμπελ), Γκιονούλ, Ερκίν

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γιουπ Χάινκες): Ούλριχ, Χούμελς (46΄ Σίλε), Τιάγκο (35΄ Χάμες Ροντρίγκες), Ριμπερί, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι (68΄ Βάγκνερ), Ραφίνια, Μπόατενγκ, Βιδάλ, Μίλερ, Αλάμπα


14/03/2018 20:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ Κωνσταντινούπολη,
Τουρκία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: