“Πουλούσα CD για να βοηθήσω την οικογένεια μου”: Ο Αντετοκούνμπο στο “60 minutes” (video)




Ήταν μαχητής από παιδί Ο Γιάννης Αντετοκούμπο όταν στα δύσκολα χρόνια της ζωής του στην Ελλάδα πουλούσε από γυαλιά μέχρι CD στους δρόμους της Αθήνας για να συντηρήσει τούς γονείς του και τ αδέλφια του. Αυτό αποκάλυψε στην εκπομπή “60 minutes” του CBS η οποία φιλοξένησε το μεγάλο αστέρι του NBA που έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Η εκπομπή-θρύλος, που έχει φιλοξενήσει από προέδρους Ηνωμένων Πολιτειών και μεγάλε προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής, θα μεταδοθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου ανήμερα της εθνικής μας  εορτής με προσκεκλημένο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Photo via 60 minutes youtube
Photo via 60 minutes youtube

Όπως θυμάται ο ίδιος “Ήταν δύσκολα χρόνια” . Δεν είχαμε πολλά λεφτά, αλλά είχαμε πολλή ευτυχία, οπότε αυτό δεν μας λύγισε. Όταν παλεύαμε, ήμασταν όλοι μαζί σε αυτό. Διασκεδάζαμε, χαμογελούσαμε. Σίγουρα με έκανε πιο δυνατό!” , είπε ο Αντετοκούνμπο.

Photo via 60minutes you tube
Photo via 60minutes you tube

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι «πρέπει να ήσουν καλός πωλητής”, ο Γιάννης απάντησε: “Ήμουν ο καλύτερος!” για τον απλούστατο λόγο, όπως είπε, ότι δεν τα παρατούσε ποτέ. Και πρόσθεσε ότι αυτό το χαρακτηριστικό το έχει ακόμα στην ζωή. “Ειμαι επίμονος”.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: