Ο Ματ Ντέιμον εγκαταλείπει την Αμερική διότι δεν αντέχει τον Τραμπ και την πολιτική του




Άλλος ένας σταρ μετακομίζει απ’ το Χόλιγουντ. Ο Ματ Ντέιμον πακετάρει.  «Ο Ματ λέει σε φίλους και συναδέλφους στο Χόλιγουντ ότι μετακομίζει, οικογενειακώς (σύζυγος Λουτσιάνα Μπαρόζο και τα τέσσερα παιδιά τους), στην Αυστραλία» γιατί ο ακτιβιστής ηθοποιός διαφωνεί με την πολιτική του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, είπε, κατ’ αποκλειστικότητα, στην Page Six μια «πηγή».

Δεν είναι ο μόνος. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, βρέθηκαν σε πολιτική συγκέντρωση στο Σικάγο ο Τζέσι Άιζενμπεργκ και η γυναίκα του, η Άννα Στράουτ.

Μίλησαν για το πώς, πριν δύο χρόνια, μετακόμισαν στο Μπλούμινγκτον της Ιντιάνα για να είναι κοντά στη μητέρα της Άννας, που διαχειριζόταν κατάλυμα για θύματα οικογενειακής και σεξουαλικής βίας πριν πεθάνει τον Φεβρουάριο. Λίγους μήνες μετά την άφιξή τους στο Μπλούμινγκτον, ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδάκι του Τζέσι και της Άννας.

Στην Ιντιάνα, ο σταρ του «Justice League» ενεπλάκη στην τοπική πολιτική σκηνή. Σε αντίθεση με τον Άιζενμπεργκ, ο Ματ Ντέιμον εγκαταλείπει το Χόλιγουντ για να είναι μακριά από τους πολιτικούς και την πολιτική.

16/03/2018 19:58
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: