Οι στρατηγικές ευκαιρίες και το φυσικό αέριο στο Eastern Mediterranean Gas Conference στην Κύπρο




Οι στρατηγικές ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης σε θέματα φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, θα συζητηθούν στο επερχόμενο Eastern Mediterranean Gas Conference (EMGC), που θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία.

Το συνέδριο διοργανώνει η Gulf Publishing Company και χορηγοί είναι η Eni, η Deloitte και η Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) και στηρίζουν το World Oil, το Gas Processing, το Hydrocarbon Processing, το Petroleum Economist, το Pipeline & Gas Journal, και το Underground Construction.

Κεντρικοί ομιλητές του EMGC 2018 είναι ο Επικεφαλής του Διερευνητικού τομέα της ENI Luca Bertelli και ο Πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) Συμεών Κασσιανίδης.

Το συνέδριο θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, το EMGC είναι το κορυφαίο συνέδριο για όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην περιοχή. Στις εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν μέρος κορυφαία στελέχη, κυβερνητικοί αξιωματούχοι καθώς και εμπειρογνώμονες της περιοχής που συμμετέχουν στη διαμόρφωση ενεργειακών πολιτικών στην Ανατολική Μεσόγειο για μια εις βάθος συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις, προκλήσεις και ευκαιρίες στην περιοχή.


ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ-Λευκωσία
09/03/2018 11:36

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: