Εξώδικο Φρουζή στη Novartis: Πείτε στην εισαγγελέα ότι δεν διακινούσα χρήμα της εταιρίας




Στην αντεπίθεση κατά της Novartis πέρασε ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της εταιρίας στην Ελλάδα, ο οποίος είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για την υπόθεση χρηματισμών που εξετάζει και η αμερικανική Δικαιοσύνη.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής ζητά με εξώδικό του να παρουσιαστεί ενώπιον της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη εκπρόσωπος της εταιρίας και να γνωστοποιήσει ότι δεν είχε καμία πρόσβαση «σε οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό σας, ή της μητρικής εταιρείας, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό».

Ο ίδιος ζητά με το εξώδικό του να γίνει έλεγχος των τραπεζικών λογαριασμών της Novartis καθ΄ όλο το διάστημα της εργασιακής σχέσης του με την φαρμακοβιομηχανία προκειμένου με τον τρόπο αυτό να αποδειχθεί ότι ουδέποτε ανέλαβε ή διακίνησε οποιοδήποτε ποσό από τους λογαριασμούς της Novartis Ελλάδας ή της μητρικής σας εταιρείας”.

Στο εξώδικό του ο Κωνσταντίνος Φρουζής υποστηρίζει ότι η εναντίον του κατηγορία της δωροδοκίας από κοινού, είναι παντελώς ψευδής,ι στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους ανώνυμους μάρτυρες, και θα την αντικρούσει ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή όταν κληθεί σε απολογία.

01/03/2018 20:38
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: