Έξω από το Μαξίμου οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA: Συνάντηση με Τζανακόπουλο (video)




Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το μέγαρο Μαξίμου έκαναν σήμερα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA ζητώντας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να δώσει λύσει στο πρόβλημα που ταλανίζει τους ίδιους και τις οικογένειές τους εδώ και δύο χρόνια.

Οι εργαζόμενοι έφτασαν έξω από το Μαξίμου αιφνιδιαστικά αλλά ειρηνικά και άνοιξαν πανό που έγραφε «Δώσε λύση στην απληρωσιά μας». Προς στιγμήν μια διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης έφτασε προληπτικά μπροστά από την είσοδο του μεγάρου, ωστόσο λίγο αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βγήκε από το κτίριο και ζήτησε να περάσει μέσα μια 7μελής επιτροπή.

Η επιτροπή των εργαζομένων συναντήθηκε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος άκουσε με προσοχή το σύνολο του προβλήματος και μάλιστα κρατούσε σημειώσεις. Ο ίδιος μάλιστα δεσμεύτηκε στο να κλείσει ραντεβού με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ώστε να παραβρεθούν σε αυτό οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, οι δικηγόροι τους, ο ίδιος αλλά και δικηγόροι της κυβέρνησης για να διερευνηθούν οι τρόποι που θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα προς όφελος των εργαζομένων.

Στο αίτημα των εργαζομένων για συνάντηση με τον πρωθυπουργό ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε ότι θα διερευνήσει εάν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και θα απαντήσει σύντομα.

Ρεπορτάζ: MIgnatiou.com

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: