Επτασφράγιστο μυστικό κρατά το Μπάκινγκχαμ το όνομα του σχεδιαστή για το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ




Μόνο ένα πράγμα απασχολεί αυτόν τον καιρό τον κόσμο της μόδας όσον αφορά τον γάμο της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι σε λιγότερο από δύο μήνες: Ποιος θα είναι ο σχεδιαστής του νυφικού της.

Οι βρετανικές εφημερίδες βρίθουν φημών ότι έχει ήδη επιλέξει νυφικό και έχει ήδη κάνει και την πρώτη πρόβα, ενώ οι αξιωματούχοι του παλατιού φυλούν τις πληροφορίες γύρω από το θέμα αυτό ως επτασφράγιστο μυστικό.

“Δεν έχουμε κάνει ανακοίνωση ούτε έχουμε σχολιάσει για το νυφικό”, δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου του Χάρι.

Το θέμα του σχεδιαστή που θα επιλεγεί για να δημιουργήσει το νυφικό της Αμερικανίδας ηθοποιού απασχολεί έντονα τις εφημερίδες και τα περιοδικά της Βρετανίας από τον περασμένο Νοέμβριο που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους.

“Νομίζω ότι θα φορέσει οπωσδήποτε έναν Βρετανό σχεδιαστή”, δήλωσε η Μπογιάνα Σεντάλερ, ιδρύτρια και διευθύντρια δημιουργικού του καναδικού οίκου Sentaler. “Δεν ξέρω ποιος αλλά νομίζω ότι θα είναι Βρετανός σχεδιαστής”, πρόσθεσε.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό της Στέλλα Μακάρτνεϊ, η οποία είχε σχεδιάσει το κοστούμι με παντελόνι που φορούσε η Αμάλ Κλούνεϊ, η Βρετανίδα δικηγόρος Λιβανέζικης καταγωγής με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, στον πολιτικό της γάμο με τον Αμερικανό ηθοποιό Τζόρτζ Κλούνεϊ, όπως επίσης και το πανωφόρι που φορούσε η Μαρκλ σε μια επίσκεψη στο Κάρντιφ νωρίτερα φέτος.

“Ένας γάμος είναι ένας γάμος, είναι μια ωραία τιμή και ένα προνόμιο να κάνεις το νυφικό οποιουδήποτε”, δήλωσε χαμογελώντας στο Reuters η Στέλλα Μακάρτνεϊ όταν την ρώτησαν αν θα ήθελε να σχεδιάσει το νυφικό της Μαρκλ.

“Μου άρεσε πάντα να δουλεύω πάνω σε νυφικά και πάντα αυτά διαφέρουν γιατί πρέπει να κάνεις πάντα κάτι πολύ προσωπικό, πρέπει πραγματικά να ανταποκρίνεται στην γυναίκα και την ημέρα”, πρόσθεσε.

Ο βρετανοαυστραλιανός οίκος Ralph & Russo είναι άλλο ένα από τα ονόματα που αναφέρθηκαν μεταξύ των πιθανών σχεδιαστών του νυφικού της Μαρκλ, μετά την επιλογή από την Αμερικανίδα ηθοποιό φορέματος από τον οίκο αυτόν για το επίσημο πορτρέτο των αρραβώνων τους.

Το φόρεμα αυτό και η τοποθεσία στην οποία γίνεται ο γάμος, στο Ανάκτορο του Ουίνδσορ, μπορούν να αποτελέσουν έναν σημαντικό μπούσουλα όσον αφορά το ποιος θα είναι ο σχεδιαστής του νυφικού της, δήλωσε παράλληλα η Άνα Μακγκρέγκορ διευθύντρια του The Wedding Gallery.

“Πάντα πρέπει να σκέφτεσαι το μέρος, επειδή το νυφικό θα πρέπει να είναι κατάλληλο για το μέρος στο οποίο παντρεύεται κάποιος και βεβαίως εκείνη παντρεύεται στο παρεκκλήσι του Ουίνδσορ. Επομένως χρειάζεται να βρεις κάτι που θα ταιριάζει σε αυτήν την τοποθεσία”, σημείωσε.

“Νομίζω ότι το Ralph & Russo που φόρεσε στην φωτογράφηση για τον αρραβώνα ήταν τέλειο επάνω της”, κατέληξε.

Το κοινό και ο κόσμος της μόδας θα χρειαστεί μάλλον απ’ότι φαίνεται να περιμένει ως τις 19 Μαΐου, που είναι η ημέρα του γάμου, για να πάρει μια απάντηση στο φλέγον αυτό ερώτημα. Ωστόσο όποιος σχεδιαστής και να επιλεγεί τίποτε δεν θα πρέπει να κλέψει την λάμψη από την νύφη, δηλώνει ο κινεζικής καταγωγής σχεδιαστής που έχει την έδρα του στο Λονδίνο Χουισάν Ζανγκ.

“Το θέμα είναι να χτίσεις πράγματι μια σχέση με την νύφη, όποια κι αν είναι η νύφη, σωστά;”, ρωτάει.

“Εσύ υπηρετείς τη νύφη για αυτό το γεγονός, είναι η δική της μοναδική ημέρα, εσύ απλώς θα πρέπει να την αντιμετωπίζεις ως ένα πρόσωπο, μια νύφη, που ψάχνει για ένα όμορφο νυφικό για μία και μοναδική φορά στη ζωή της”, καταλήγει.

 

15/03/2018 15:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Λονδίνο, United Kingdom

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: