Διέγραψε η ΝΔ την Έλλη Παπαγγελή για την ανάρτησή της κατά οπαδών του ΠΑΟΚ




Στη διαγραφή της Αγγελικής-Έλλης Παπαγγελή από τη Νέα Δημοκρατία προχώρησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης. Σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, χαρακτηρίζει «διχαστικές» και «προσβλητικές» αναρτήσεις της στο Διαδίκτυο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η Έλλη Παπαγγελή σε ανάρτηση στο Instagram στις 16 Μαρτίου έκανε αναφορά σε διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου, που ανέφερε πως: «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης» και σχολίαζε «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

«Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Έλλη Παπαγγελή επανήλθε στο θέμα με ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας ότι ” Όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, το θεώρησα απαράδεκτο. Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα <<βάζει>> με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας. Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας” Και προσθέτει: “Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο instagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση. Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας”.

20/03/2018 13:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: