Πρωτοφανής επίθεση του Γεωργιάδη στον Τσίπρα: Σκληρή απάντηση από την Κυβέρνηση




Προσωπική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο Αδωνις Γεωργιάδης. Σε εξίσου υψηλούς τόνους η απάντηση της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ  στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ κάλεσαν και τον κύριο Μητσοτάκη να πάρει θέση.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Αlpha, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «διεφθαρμένο» και τόνισε πως για την υπόθεση της Novartis «ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε, ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι».

Είπε μάλιστα πως ξέρει ότι ο πρωθυπουργός «τα παίρνει» και πως θα κάνει αποκαλύψεις, όταν έρθει η ώρα στην επιτροπή της Βουλής.

«Στην Προκαταρτική εγώ θα καταθέσω ενόρκως για το ποιοι φαρμακοβιομήχανοι ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως δεν θα επιτρέψει «σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και ψέματα» να παίζει με την τιμή και την υπόληψή του. Ο εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων στη Βουλή ήταν ο κ. Τσίπρας. Αν το έκανε δωρεά ή αν τα έπαιρνε, θα το δούμε στην πορεία» είπε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας: «Έχω ανθρώπους που μου το είπαν και έχω πράξεις πολιτικές του Τσίπρα, όπου συμπίπταν με αυτά που λέγανε οι άνθρωποι, έχω καλύτερα στοιχεία από τους κουκουλοφόρους».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «αχρείο» και «άθλιο» κατηγορώντας τον πως έστησε τη «σκευωρία» -όπως είπε- της Novartis.

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική αλητεία 

«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis» ανέφεραν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ και πρόσθεσαν:

«Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis».

Για «νέες αθλιότητες» κατηγορεί τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με όσα ισχυρίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτακη να πάρει θέση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει, «με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του».

Το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος προσθέτει «αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

Νωρίτερα μέσω διαδικτύου είχαν επιτεθεί  σε δημοσιογράφους στην αντιπολίτευση και στους εμπλεκόμενους πολιτικούς τόσο κύριος Πολάκης όσο και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας

23/02/2018 14:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: