Σειρά επαφών Τσακαλώτου στο Ηράκλειο: Θα μιλήσει για την «έξοδο και την ανάπτυξη»




Με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό είχε συνάντηση ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε να ενημερωθεί για την οικοδομική δραστηριότητα στον δήμο Ηρακλείου και αν έχει αυξηθεί ή μειωθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη δημιουργία τουριστικών μονάδων, με δεδομένο ότι ο τουρισμός αποτελεί τη «βαριά» βιομηχανία για όλη την Κρήτη.

Ο κ. Τσακαλώτος επιπλέον έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νότιο τμήμα του Ηρακλείου, ζητώντας να ενημερωθεί την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Τον υπουργό Οικονομικών συνόδευαν, στη συνάντηση, οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς καθώς είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο- Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος- Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, με θέμα της εκδήλωσης «Έξοδος & Ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο», στις 7 το βράδυ.

Ο κ. Τσακαλώτος θα έχει επίσης συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης, ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρηματικές μονάδες.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του υπουργού έχει ως εξής:

* 10:00-10:30. Επίσκεψη στον δήμο Ηρακλείου και συνάντηση με τον δήμαρχο Β. Λαμπρινό.

* 10:40-11:10. Επίσκεψη στην περιφέρεια Κρήτης και συνάντηση με τον περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη.

* 11:25-12:15. Επίσκεψη στη συνεταιριστική τράπεζα Ηρακλείου και συνάντηση με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Ν. Μυρτάκη.

* 12:30-13:20. Συνάντηση με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων Μ. Μαρακάκη και τον διευθυντή δικτύων Γ. Επανωμεριτάκη.

* 13:30-14:25. Επίσκεψη στη ΒΙ.Π.Ε. και συγκεκριμένα στην εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. Συνάντηση με τον πρόεδρο Γιάννη Λεμπιδάκη και τους Μιχάλη και Εμμανουήλ Λεμπιδάκη, μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

* 14:30-15:25. Επίσκεψη στην εταιρεία MEGAPLAST A.E. και συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρείας Χαρίλαο Καββαδία.

23/02/2018 10:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: