Συμφωνεί και η Ένωση Κεντρώων με τη σύσταση Προανακριτικής για την υπόθεση Novartis

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θεωρεί ότι μετά τη Βουλή ο φάκελος της υπόθεσης πρέπει να επιστρέψει στη Δικαιοσύνη. Φωτογραφία αρχείου, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣΟ πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θεωρεί ότι μετά τη Βουλή ο φάκελος της υπόθεσης πρέπει να επιστρέψει στη Δικαιοσύνη. Φωτογραφία αρχείου, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

«Συμφωνούμε με την σύσταση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Novartis» ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

«Φυσικά, ο φάκελος διαβιβάστηκε στη Βουλή χωρίς να έχει δεθεί καλά το κατηγορητήριο. H Ένωση Κεντρώων δηλώνει ότι θα πρέπει να χυθεί φως σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Μετά τη Βουλή, ο φάκελος να επιστρέψει στη Δικαιοσύνη για την διερεύνηση όλων των στοιχείων και ιδιαίτερα αυτών που προέρχονται από την συνδρομή ξένων χωρών και από την διασταύρωση τραπεζικών λογαριασμών.

»Ακόμη εκτιμούμε πως αν και δεν προκύψουν ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα, υπάρχει βαρύτατη αμέλεια στην άσκηση των καθηκόντων τους. Αν σε μια υπηρεσία χρηματίζονται οι από κάτω, είναι σαφές ότι ή ο υπουργός κοιμάται ή χρηματίζεται, οπότε τέτοια άτομα πρέπει να αποβάλλονται από το δημόσιο βίο» καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.

Be the first to comment on "Συμφωνεί και η Ένωση Κεντρώων με τη σύσταση Προανακριτικής για την υπόθεση Novartis"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*