“Παράλογο” χαρακτηρίζει η Μόσχα, τον ισχυρισμό παρέμβασης των 13 Ρώσων στις εκλογές




Οι ισχυρισμοί ότι Ρώσοι πολίτες παρενέβησαν στις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι “παράλογοι” δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Ομοσπονδιακό Συμβούλιο Ενόρκων παρέπεμψε τους 13 Ρώσους και 3 ρωσικές οντότητες με την κατηγορία της ανάμιξης στις αμερικανικές εκλογές και τις πολιτικές διαδικασίες. “Δεκατρείς άνθρωποι παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ; Δεκατρείς εναντίον μυστικών υπηρεσιών με προϋπολογισμό δισεκατομμυρίων; Εναντίον υπηρεσιών κατασκοπείας και αντικατασκοπίας, εναντίον των πιο σύγχρονων τεχνολογιών; Παράλογο; Ναι”, έγραψε η Ζαχάροβα σε μια ανάρτησή της στο Facebook.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας Εβγκένι Πριγκόζιν δήλωσε σήμερα ότι δεν είναι ταραγμένος από τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του ότι αναμείχθηκε στην προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

“Οι Αμερικανοί είναι πολύ συναισθηματικοί άνθρωποι, βλέπουν ό,τι θέλουν να δουν. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνους. Δεν έχω διόλου αναστατωθεί που το όνομά μου βρίσκεται στη λίστα. Εάν θέλουν να βλέπουν τον διάβολο, ας τον δουν” πρόσθεσε ο Πριγκόζιν.

Περισσότερες Διεθνείς ειδήσεις εδώ

ΚΥΠΕ – ΑΠΕ-ΜΠΕ-Sputnik-Reuters – Ρωσία/ΜΟΣΧΑ 16/02/2018 22:06

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: