Ο Νικόλας “καρατόμησε” τον πρώην πρόεδρο του ΔΗΚΟ και άλλα δέκα στελέχη




Αποβολή των πέντε μελών του Εκτελεστικού Γραφείου, Μάριου Καρογιάν, Αντιγόνης Παπαδοπούλου, Μιχάλη Γιακουμή, Χρίστου Φλουρέντζου και Γιάννου Λακκοτρύπη και 6 μελών της Κεντρικής Επιτροπής αποφάσισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΗΚΟ.

Η συνεδρία του Πειθαρχικού θα συνεχιστεί αύριο.

Σε ανακοίνωση που εξεδόθη το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρεται ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δημοκρατικού Κόμματος συνεδρίασε μετά την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου για παραπομπή αριθμού στελεχών ενώπιον του Πειθαρχικού για συγκεκριμένες κατηγορίες.

Στην ανακοίνωση, προστίθεται, ότι αφού το Πειθαρχικό Συμβούλιο εξέτασε τα γεγονότα και την υπεράσπιση όσων καταγγελλομένων εκπροσωπήθηκαν αυτοπροσώπως ή μέσω δικηγόρου, εξέδωσε απόφαση με βάση την οποία, αποβάλλονται οι Μάριος Καρογιάν, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, Γιάννος Λακκοτρύπης, Χρίστος Φλουρέντζος, Μιχάλης Γιακουμής, Μάριος Πρωτοπαπάς, Τάκης Γαβριηλίδης, Γιάννος Τσάππας, Τάσος Κιτέος, Αντρέας Χαμπάκης, Αντώνης Αντωνίου (Σάββα) και Τάκης Αττιπάς.

Με την ίδια απόφαση, το Πειθαρχικό απαλλάσσει των κατηγοριών τον Στέφανο Στεφάνου.

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση αναφέρει ότι η διαδικασία συνεχίζεται, όπως προνοεί το καταστατικό και η απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ.

ΚΥΠΕΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 05/02/2018 22:07

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: