Θέτει υποψηφιότητα για επανεκλογή το 2020, ο Πρόεδρος Τραμπ: Σπάει την παράδοση




Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ, σπάει για μια ακόμη φορά την παράδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες, και έχοντας κλείσει μόλις ένα χρόνο στο Λευκό Οίκο, ανακοινώνει ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Την πληροφορία διέρευσε στην ιστοσελίδα του ο γνωστός Matt Drudge (DRUDGE REPORT), και όπως αναφέρει ο Ντόναλντ Τράμπ, έχει επιλέξει και τον επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του, το 2020. Πρόκειται για τον γκουρού των social media, Brad Parscale.

O Brad Parscale, είχε συνεργαστεί με τον Αμερικανό πρόεδρο και στην προεκλογική εκστρατεία του 2016, και πολλοί τον είχαν χαρακτηρίσει, το μυστικό όπλο του Ντόναλντ Τράμπ. Είχε ξεκινήσει να εργάζεται ως στρατηγικός σύμβουλος για τα social media,  στις Επιχειρήσεις Τράμπ, από το 2011, και είναι συνεταίρος στην εταιρία, Giles-Parscale, στο Σάν Αντόνιο του Τέξας.

Με την κίνησή του αυτή ο Ντόναλντ Τράμπ, τινάζει στον αέρα, την πολιτική παράδοση, αφού δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν Πρόεδρος να ανακοινώνει ότι θα διεκδικήσει επανεκλογή, 980 ημέρες πρίν τις επόμενες προεδρικές εκλογές, που θα γίνουν το Νοέμβριο του 2020.

HellasJournal.com by Mignatiou.com, DrudgeReport
27/02/2018 17:45
Αθήνα, Greece

ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: