Νέο επεισόδιο σε κολλέγιο στις ΗΠΑ: Η αστυνομία ελέγχει τις εγκαταστάσεις του (video)




Μόλις δύο μέρες μετά το μακελείο στη Φλόριντα νέο περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε στο Highline College στο Des Moins της Ουάσινγκτον. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι έσπευσε στην περιοχή η αστυνομία και την έχει αποκλείσει, χωρίς να έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής πυροπβολισμούς ή τυχόν τραυματίες.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι σε ανάρτηση του facebook σε σελίδα του κολλεγίου, υπάρχουν αναφορές ότι το κτήριο έχει σφραγισθεί και ότι δεν πρόκειται για κάποιου είδους άσκηση ετοιμότητας.

USA-POTS-COLLEGE

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συμβαίνει, ούτε έχει γίνει κάποιοι ενημέρωση από αρμόδιους φορείς.

Ωστόσο πληροφορίες αστυνομικών κύκλων αναφέρουν ότι η αστυνομία εκκαθαρίζει κάθε κτίριο, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν στο κτίριο έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία. Για τις οικογένειες των εγκλωβισμένων που επιθυμούν να μεταβούν στην πανεπιστημιούπολη, θα πρέπει να πάνε στο πάρκινγκ του Lowes, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνία της 240ης και της Pacific Highway S., διαγώνια από την πανεπιστημιούπολη Highline College. Το πάρκινγκ της Lowes είναι το επίσημο σημείο επανένωσης των εγκλωβισμένων με τις οικογένειες τους.

USA-POSTS-COLLEGE

Ακόμη δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση από την πλευρά την αστυνομίας ότι υπήρξαν πυροβολισμοί. Μέχρι δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, αλλά ακόμη οι αστυνομικές αντιμετωπίζουν την σκηνή του συμβάντος σε μεγάλη επιφύλαξη.

Σχετικό link εδώ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: