Το βίντεο της σύγκρουσης που είδαν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ: Φωτογραφίες από το “Γαύδος”

Φωτογραφία από τις φθορές που προκλήθηκαν στο ΠΑΘ του Λιμενικού «Γαύδος» μετά την προσπάθεια εμβολισμού του από τουρκική ακταιωρό – Πηγή: Militaire.grΦωτογραφία από τις φθορές που προκλήθηκαν στο ΠΑΘ του Λιμενικού «Γαύδος» μετά την προσπάθεια εμβολισμού του από τουρκική ακταιωρό – Πηγή: Militaire.gr

Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στο σκάφος του Λιμενικού 090 από τον εμβολισμό  της τουρκικής ακταιωρού. Το “Γαύδος” παραμένει στην Ελευσίνα κι έχουν αρχίσει ήδη οι εργασίες επισκευής του ώστε να είναι σύντομα αξιόπλοο μι’α και είναι απο τα πιο σύγχρονα του στόλου μας.

Μετά το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης,της Καθημερινής σήμερα ήρθαν στο φως φωτογραφίες απο το militaire.gr που δείχνουν την έκταση της ζημιάς στο ελληνικό πλοίο.

Imia-Skafos-4

Πηγή: Militaire.gr

Imia-Skafos-1

 Πηγή: Militaire.gr

Τα δύο βίντεο που καταγράφουν την στιγμή της σύγκρουσης παρουσιάστηκαν στο ΝΑΤΟ αλλά και στην Ευρωπαική Ενωση. Όπως φαίνεται στην εικόνα ο Τούρκος πλοίαρχος έχει σταθερή πορεία προς το ελληνικό πλοίο, το οποίο χτυπά και στη συνέχεια παίρνει πορεία προς τα τουρκικά παράλια.

1 Comment on "Το βίντεο της σύγκρουσης που είδαν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ: Φωτογραφίες από το “Γαύδος”"

  1. PANOS SINIORAKIS | February 17, 2018 at 6:47 AM | Reply

    Γιατί δεν αναδεικνυετε ότι το συμπλεγμα των μοσχονησίων απέχειπάνω από 3 μίλια από την Τουρκία, δεν τις έχουν παραχωρηθεί με καμία συνθήκη και όμως έχει κάνει κατάληψη σε αυτά χωρίς ποτέ καμία ενόχληση.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*