Να αποφασίσει ο Μητσοτάκης αν η Novartis είναι σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας (Δ) παρίσταται στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. FILE PHOTO, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗΟ πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας (Δ) παρίσταται στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. FILE PHOTO, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Να αποφασίσει καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τον πρόεδρο της ΝΔ για το εάν η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία.

Αφορμή για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου στάθηκε τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τ/σ Σκάι, στην οποία χαρακτήρισε αυτονόητο ότι θα φύγει από το κόμμα όποιος έχει αγγίξει μαύρο χρήμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση του «στη χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί “αυτονόητο” πως όποιος αποδειχτεί από τη ΝΔ ότι έχει αγγίξει μαύρο χρήμα θα φύγει από το κόμμα. Οφείλουμε να τον συγχαρούμε για τη συγκεκριμένη δήλωση και να του επισημάνουμε πως αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο η αποπομπή από το κόμμα θα είναι το λιγότερο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει».

Καταλήγοντας τονίζει «ωστόσο, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει πώς είναι δυνατόν να αφήνει παράθυρο κάποιος από τη ΝΔ να έχει αγγίξει μαύρο χρήμα στην υπόθεση Νοβάρτις, ενώ μέχρι χθες έκανε λόγο για “σκευωρία” και “πολιτική δίωξη”; Θα αποφασίσει; Υπάρχει σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία;»

25/02/2018 16:18
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Αγγελική Λάζου

Be the first to comment on "Να αποφασίσει ο Μητσοτάκης αν η Novartis είναι σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*