“Μπορώ να σας αγκαλιάσω;”: Ύμνοι από τον Μουρίνιο για την απόδοση του Σκοτ ΜακΤομινέι




Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκλεψε για μία ακόμα φορά την παράσταση. Αυτή την φορά στην Σεβίλη, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης για τους «16» του Champions League, ο Πορτογάλος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλησε να αγκαλιάσει έναν δημοσιογράφο με αφορμή ερώτηση που του έκανε, και αφορούσε την απόδοση του νεαρού Σκοτ ΜακΤομινέι.

«Μπορώ να σας αγκαλιάσω; Ήρθα στην συνέντευξη τύπου και περίμενα όλες οι ερωτήσεις να είναι για τον Πογκμπά και όχι γι αυτό το παιδί. Αυτός ήταν φανταστικός, δεν έχει κάνει κανένα λάθος, πίεσε πολύ τον Μπανέγκα και εμπόδισε τη λειτουργία του παιχνιδιού τους. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά και, ακόμα και όταν βγήκε Ερέρα, Πογκμπά έδωσε για μεγάλη δυναμική», είπε ο Μουρίνιο.

«Καλύτερος παίκτης ο Ντε Χέα; Κατάφερε να αποτρέψει ένα σίγουρο γκολ και αυτό είναι όλο. Τα σουτ της Σεβίλλης στην εστία είναι από αυτά που εγώ αποκαλώ ότι χρησιμεύουν για την στατιστική. Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Κάναμε ορισμένα λάθη, αλλά δεν ήταν καθοριστικά. Το αποτέλεσμα δείχνει αυτό που είδαμε στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι πως στη ρεβάνς θα πρέπει να νικήσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία υπέροχη ατμόσφαιρα για να το καταφέρουμε», πρόσθεσε ο Πορτογάλος προπονητής.

22/02/2018 08:51
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Spain

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: