Μέρκελ και Μακρόν ζητούν τη βοήθεια Πούτιν για επιβολή εκεχειρίας στη Συρία

German Chancellor Angela Merkel (R), Russian President Vladimir Putin (C) and French President Emmanuel Macron (L) 
File Photo. EPA, PHILIPPE WOJAZER,German Chancellor Angela Merkel (R), Russian President Vladimir Putin (C) and French President Emmanuel Macron (L) File Photo. EPA, PHILIPPE WOJAZER,

Οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας, έστειλαν από κοινού επιστολή στον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν για να ζητήσουν την υποστήριξή του, στο Ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, που ζητά την επιβολή 30 ημερών εκεχειρίας στη Συρία, σύμφωνα με πηγές στα Ηλύσια Πεδία.

Γαλλικές διπλωματικές πηγές, ανέφεραν επίσης ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν και η Άγκελα Μέρκελ, πρόκειται να τηλεφωνήσουν από κοινού στο Ρώσο Πρόεδρο σήμερα το απόγευμα, ανάλογα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, επί του Ψηφίσματος στα Ηνωμένα Έθνη.

Η διπλωματική πηγή στα Ηλύσια Πεδία, ανέφερε ότι οι δυο ηγέτες είναι σε διάλογο με τη Ρωσία σε μια προσπάθεια να μην θέσει βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το Ψήφισμα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ζήτησε σήμερα την  άμεση εκεχειρία και την πρόσβαση οχημάτων με βοήθεια, χρησιμοποιώντας έντονη γλώσσα, για να εκφράσει την οργή της για τους βομβαρδισμούς στη Γούτα, της Συρίας.

23 Φεβρουαρίου, 2018 16:15
MIGNATIOU.COM, Reuters
Αθήνα, Ελλάδα

ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Be the first to comment on "Μέρκελ και Μακρόν ζητούν τη βοήθεια Πούτιν για επιβολή εκεχειρίας στη Συρία"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*