Με ειρωνικά σχόλια έγινε δεκτός από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ο ανασχηματισμός




Στην είσοδο του Φώτη Κουβέλη στο κυβερνητικό σχήμα εστιάζουν την κριτική τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναφορικά με τον μίνι ανασχηματισμό.

Η Νέα Δημοκρατία εκτιμά πως πρόκειται για τον τελευταίο ανασχηματισμό του Αλέξη Τσίπρα και αναφέρει: «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του. Αν μη τι άλλο o κ.Τσιπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει δηκτικά την υπουργοποίηση Κουβέλη αναφέροντας πως πρόκειται για ανασχηματισμό «της επιδότησης ενοικίου», που «οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ».

Το ΚΚΕ τονίζει πως «η ηθική μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται μόνο απ’ το αν κάποιοι υπουργοί της απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια, αλλά κυρίως από την πολιτική που αυτή υλοποιεί υπηρετώντας συνολικά την κοινωνική τάξη των προνομιούχων, δηλαδή του κεφαλαίου, σε βάρος του λαού» και προσθέτει: «Αυτό κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει πιο εντατικά και μετά τον “εξ ανάγκης” ανασχηματισμό».

«Ανασχηματισμό αδιεξόδου χωρίς προοπτική για τη χώρα » χαρακτηρίζει τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα η Ένωση Κεντρώων και προσθέτει: «Πιθανότατα και ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν από τις επικείμενες εκλογές».

Με ένα ειρωνικό σχόλιο το Ποτάμι αναφέρθηκε στον, μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης και στην τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στο ίδιο υπουργείο με τον Πάνο Καμμένο
Ειδικότερα το Ποτάμι σε ανακοίνωση αναφέρει: «Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εφεδρείες. Με τον κ. Κουβέλη αναπληρωτή του κ. Καμμένου, η κυβέρνηση της ιδεοληπτικής αριστεράς και της ψεκασμένης δεξιάς, αποκτά νέα δυναμική».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: