Επιστρέφει το βρετανικό συγκρότημα Spice Girls ;




Τα μέλη του βρετανικού συγκροτήματος Spice Girls ξαναβρέθηκαν χθες Παρασκευή για πρώτη φορά από το 2012 και ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να εργαστούν «σε νέες ευκαιρίες».

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μέλανι Μπράουν, η Έμα Μπάντον, η Μέλανι Τσίσολμ και η Τζέρι Χόρνερ συναντήθηκαν στο σπίτι της τελευταίας στο βόρειο Λονδίνο, ενώ παρών ήταν και ο πρώην μάνατζέρ τους Σάιμον Φούλερ.

Σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα ανέφερε: «Πάντα μας συγκινούσε το ενδιαφέρον που υπάρχει σε όλο τον κόσμο για τις Spice Girls. Νιώθουμε ότι έχει έρθει τώρα ο καιρός να εξετάσουμε κάποιες φοβερές νέες ευκαιρίες μαζί».

Οι Spice Girls σχηματίστηκαν το 1994 έπειτα από κάστινγκ. Το πρώτο τους single Wannabe, που κυκλοφόρησε το 1996, γνώρισε παγκόσμια επιτυχία πουλώντας συνολικά 85 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο, αριθμός ρεκόρ για ένα γυναικείο συγκρότημα.

Οι Spice Girls διαλύθηκαν το 2000, όμως το 2012 έκαναν μια εμφάνιση στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Επίσης το 2007-2008 οι Spice Girls πραγματοποίησαν μια περιοδεία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ με την αφορμή της έκδοσης ενός άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

«Περάσαμε ένα καταπληκτικό απόγευμα συζητώντας και αναπολώντας τις εκπληκτικές στιγμές που περάσαμε μαζί», σχολίασε το συγκρότημα μετά τη χθεσινή του συνάντηση.

E. Μορώνη, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: