Αποκαλύψεις για το ρόλο του FBI και του Ομπάμα στην έρευνα για τα email της Χίλαρι προκαλούν θύελλα!




Νέα μηνύματα sms μεταξύ των πρακτόρων του FBI, Πήτερ Στρζόκ και Λίζας Πέητζ, που έφερε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, αποκαλύπτουν ότι ο πρώην Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ήθελε να γνωρίζει τα πάντα γύρω από την έρευνα για τον μυστικό email server, της Χίλαρι Κλίντον.

Οι δύο πράκτορες του FBI, που διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση, αντάλλαξαν μηνύματα στις 2 Σεπτεμβρίου, 2016, στα οποία αναφέρεται ότι, «ο potus (Πρόεδρος των Ην. Πολιτειών) θέλει να γνωρίζει οτιδήποτε κάνουμε». Το μήνυμα αναφέρεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας από τον πρώην Διευθυντή του FBI, που απέλυσε ο Πρόεδρος Τράμπ, Τζέημς Κόμεϊ, λίστας επιχειρημάτων για τον Ομπάμα, αναφορικά με την υπόθεση της Χίλαρι.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, ερευνητές της αμερικανικής γερουσίας αναφέρουν ότι «το μήνυμα αυτό, εγείρει ερωτηματικά σχετικά με την προσωπική ανάμιξη του Ομπάμα στην έρευνα για τα email της Χίλαρι.»

Επίσης, η όλη ιδέα ο Διευθυντής του FBI να προετοιμάζει επιχειρήματα για τον Πρόεδρο για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, εγείρει επίσης σοβαρά ερωτήματα.

Οι δυο ανώτεροι πράκτορες του FBI, είναι αυτοί που μισούσαν τον Πρόεδρο Τράμπ και αντάλλαξαν χιλιάδες sms. Μέχρι, μάλιστα να αποκαλυφθούν τα μηνύματα, και οι δυο αποτελούσαν μέρος της ομάδας του ειδικού εισαγγελέα, Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος διεξάγει την έρευνα για τις σχέσεις της προεκλογικής εκστρατείας Τράμπ, και της Ρωσίας. Τα μηνύματα έβριζαν το σημερινό Πρόεδρο, και μιλούσαν για «πολιτική ασφάλειας» στην περίπτωση που εκλεγεί.

Ανάμεσα στα μηνύματα που αποκάλυψε το FOX News, υπάρχει και μήνυμα του Στρζόκ, στο οποίο αποκαλεί τους πολίτες της πολιτείας της Βιρτζίνια, «ανόητους βλάχους» με αφορμή το γεγονός ότι η σύζυγος του πρώην Υποδιευθυντή του FBI, (εξαναγκάστηκε σε αποχώρηση), Άντριου Μακέημπ, έχασε τις προκριματικές εκλογές για τη Γερουσία της Πολιτείας.

Την ώρα που η σύζυγος του Μακέημπ, έπαιρνε χρήματα για την εκστρατεία της από τον κυβερνήτη της Πολιτείας, Τέρι Μακόλιφ, στενό φίλο των Κλίντον, ο Μακέημπ ήταν επικεφαλής της έρευνας για τα email της Χίλαρι.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, έχει στη διάθεσή του, μήνυμα του Στρζόκ, μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τράμπ στις προεδρικές εκλογές, όπου αναφέρει, «Θεέ μου, αυτό είναι —– τρομακτικό» και συνέχισε, «Θεέ μου, είμαι σε κατάθλιψη». Μια εβδομάδα αργότερα σύμφωνα με τις αποκαλύψεις μήνυμα της Πέητζ ανέφερε, « αγόρασα το, Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου (ταινία). Αντιλαμβάνομαι, χρειάζομαι να ξεσκονίσω τα περί Γουότεργκεητ (σκάνδαλο Νίξον).»

Οι νέες αποκαλύψεις για το ρόλο του FBI, ρίχνουν ακόμη πιο βαριά τη σκιά της αμφισβήτησης και πλήττουν περαιτέρω την αξιοπιστία της έρευνας Μιούλερ για τη Ρωσία.

 

7 Φεβρουαρίου, 2018
MIGNATIOU.COM, Fox News
Ουάσιγκτον, ΗΠΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: