Αποχώρησαν διαιτητές και ομάδες από το γήπεδο της Τούμπας: Στο νοσοκομείο ο Γκαρθία

Δεν ξεκίνησε το ντέρμπι της Τούμπας, αφού λίγο πριν την έναρξη ο προπονητής του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρθία, φέρεται να δέχτηκε στο κεφάλι ρολό χαρτιού και αυτό ήταν αιτία να πάει οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια. Αμέσως αποχώρησαν οι διαιτητές και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ. ΑΠΕ ΜΠΕ, PIXEL, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣΔεν ξεκίνησε το ντέρμπι της Τούμπας, αφού λίγο πριν την έναρξη ο προπονητής του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρθία, φέρεται να δέχτηκε στο κεφάλι ρολό χαρτιού και αυτό ήταν αιτία να πάει οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια. Αμέσως αποχώρησαν οι διαιτητές και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ. ΑΠΕ ΜΠΕ, PIXEL, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Δεν ξεκίνησε ακόμα το ντέρμπι της Τούμπας, αφού λίγο πριν την έναρξη ο προπονητής του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρθία, φέρεται να δέχτηκε στο κεφάλι ρολό χαρτιού και αυτό ήταν αιτία να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός στα αποδυτήρια.
Αμέσως αποχώρησαν οι διαιτητές και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ. Ο προπονητής Οσκαρ Γκαρθία εξετάστηκε από τον ιατρό του αγώνα, ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δήλωση πως, αν ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» είναι τραυματίας, θα πάρει την ομάδα και θα αποχωρήσει.

Τελικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκαρθία, μεταφέρθηκε με μικρό βαν λεωφορείο και συνοδευόμενος από τους παραγοντες του αγώνα και της ομάδας του σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις και ιατρικό έλεγχο.

 

Be the first to comment on "Αποχώρησαν διαιτητές και ομάδες από το γήπεδο της Τούμπας: Στο νοσοκομείο ο Γκαρθία"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*