Παίζουν στοιχήματα για τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο: “Φαβορί ο Αναστασιάδης”




Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει ξεκινήσει και η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχημάτων «Stoiximan» δίνει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να παίξουν την επιλογή τους με σούπερ αποδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Stoiximan δίνει απόδοση 1,15 για το ενδεχόμενο να αναδειχθεί ο Νίκος Αναστασιάδης σε Πρόεδρο για δεύτερη θητεία, χρίζοντάς τον έτσι ως «απόλυτο φαβορί». Για πρώτη φορά δεύτερο φαβορί για επόμενος πρόεδρος βάσει αποδόσεων είναι ο Σταύρος Μαλάς με απόδοση 8,00, ενώ ακολουθεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος με 10.00.

Ο Χρίστος Χρίστου συνεχίζει να είναι μπροστά από τον Γιώργο Λιλλήκα με απόδοση 200,00 ενώ ο Γιώργος Λιλλήκας έχει απόδοση 250,00.

Για πιθανότερο ζευγάρι του δεύτερου γύρου, η επιλογή Μαλά συγκεντρώνει μικρότερη απόδοση, άρα περισσότερες πιθανότητες. Συγκεκριμένα το ζευγάρι Αναστασιάδη-Μαλά έχει απόδοση 1,70, ενώ εκείνο του Νίκου Αναστασιάδη-Νικόλα Παπαδόπουλου 2,05.

Επίσης, το Stoiximan δίνει την ευκαιρία κερδών από την πρόβλεψη του ποσοστού των υποψηφίων στον πρώτο γύρο, και για τη διαφορά Αναστασιάδη – Μαλά και Αναστασιάδη – Παπαδόπουλου στον πρώτο γύρο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Α. Βικέτου
Λευκωσία, Cyprus

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: