Ο Τσίπρας δεν αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το εθνικό πρόβλημα με τα Σκόπια, λέει η Ν.Δ.




«Και μόνον το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν ξανά ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με την αναγκαία σοβαρότητα και ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με την FYROM, προτάσσοντας διαρκώς τις μικροπολιτικές και διχαστικές του επιδιώξεις, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα , Δημοκρατία απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε ο Πρωθυπουργός μετά το πέρας των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σήμερα είχε μάλιστα το θράσος, προσθέτει στην ανακοίνωσή της, να χαρακτηρίσει “προϊόν ακροδεξιών πιέσεων” τις αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες των πολιτών, όπως και τις αντίστοιχες θέσεις που εκφράζει ο Κυριος Μητσοτάκης.

Με την σημερινή του παρέμβαση, υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του.

Και καταλήγει με το ένα υστερογραφο:

Κατά τα λοιπά, ακόμη, αναμένουμε το σχόλιο του κ. Τσίπρα για τη θέση του κ. Καμμένου και το αν θεωρεί στοιχειωδώς υπεύθυνο, σε ένα εθνικό θέμα η Κυβέρνηση να μην έχει ξεκάθαρη και ενιαία στάση».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: