Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έλαβε την ισχυρή εντολή που ζήτησε από το λαό, δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ




Ο κυρίαρχος λαός μίλησε σήμερα και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έλαβε σήμερα την ισχυρή εντολή που ζήτησε από το λαό, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών 2018.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά με σεμνότητα ερμηνεύουμε το αποτέλεσμα ως ένδειξη της βούλησης του κυπριακού λαού να συνεχίσει η χώρα στην ίδια σωστή πορεία. Και την ερχόμενη Κυριακή σφραγίζουμε αυτή την πορεία της χώρας μας», ανέφερε.

Είπε επίσης ότι «συνεχίζουμε τις ειλικρινείς προσπάθειες για να επανενώσουμε την πατρίδα μας. Εμείς δεν συμβιβαζόμαστε με μοιρασμένη την πατρίδα μας και πρέπει και θα εργαστούμε ούτως ώστε να ζήσουμε σε μια επανενωμένη πατρίδα, σε συνθήκες ασφάλειας ειρήνης και ευημερίας για το σύνολο του λαού μας, για όλους τους πολίτες αλλά και για τις επόμενες γενιές, διασφαλίζοντας το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού».

Είπε επίσης ότι συνεχίζεται η υπεύθυνη οικονομική διαχείριση με στόχο την περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη, αλλά συνάμα με στόχο την πλήρη απασχόληση, με τη δημιουργία αξιοπρεπών θέσεων εργασίας, στηρίζοντας παράλληλα -και είναι ευθύνη μας όπως είπε- τις κοινωνικά ευαίσθητα ομάδας αλλά και όσους φορτώθηκαν το μεγάλο βάρος της εξυγίανσης του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει αποδείξει στην πράξη ότι είναι ο Πρόεδρος που ξέρει και μπορεί να κτίζει γέφυρες, απαραίτητες για να προχωρά η χώρα μπροστά.

Είναι ο Πρόεδρος, πρόσθεσε, που σε δύσκολες συνθήκες με σύνεση, συναίνεση και εθνική ενότητα κατάφερε να συνεργασθεί με όλες τις πολιτικές δυνάμεις και για την οικονομία και για το Κυπριακό.

«Οι εκλογές θα τελειώσουν. Και ο λαός μας δικαιολογημένα απαιτεί από μας να πορευθούμε με εθνική ενότητα. Και με ενισχυμένη την κοινωνική συμμαχία θέλω να διαβεβαιώσω το κυπριακό λαό ότι θα διασφαλίσουμε ότι η χώρα μας δεν θα βρεθεί ούτε σε οικονομικές αλλά ούτε και σε εθνικές περιπέτειες», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι «πρέπει να συνεχίσουμε με σταθερά βήματα μπροστά για ακόμη καλύτερες μέρες για τους πολίτες και για τον τόπο μας», ανέφερε.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: