Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον Τραϊανό Δέλλα




Ο Τραϊανός Δέλλας είναι και επισήμως από σήμερα ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού. Η ΠΑΕ του Αγρινίου ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον 41χρονο τεχνικό και θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό της καριέρας του μετά από την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση:

«Την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού αναλαμβάνει από σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας και το απόγευμα (ώρα 5.00) θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας. Συνεργάτες του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Σε δήλωσή του τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Η απόφασή μου ήταν πολύ εύκολη, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν και των ανθρώπων που διοικούν. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των λόγων. Μέσα από τη σκληρή δουλειά τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του Παναιτωλικού”.

Ο Δέλλας άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2012 από την ΑΕΚ, στην οποία έμεινε μέχρι το 2015. Ανέλαβε τις τύχες της Ένωσης λίγο πριν τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική και την οδήγησε πάλι στη Super League το 2015. Στον Ατρόμητο πήγε τον Νοέμβρη του 2015 και κάθισε μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2016, σεζόν την οποία ξεκίνησε με δύο ήττες (0-5 γκολ) και απομακρύνθηκε από τον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας.»

Γιώργος Μανταίος , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: