Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο




Εξηγήσεις ζήτησαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι από τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο για την εικόνα… κατάρρευσης στους δύο τελευταίους εκτός έδρας αγώνες, σε Βιτόρια και Μόσχα.

Μια εικόνα που δεν αρμόζει, σε καμία περίπτωση, στον περυσινό φιναλίστ της Euroleague. Το ραντεβού κλείστηκε στα γραφεία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, εκεί δηλαδή που γίνονται πάντα οι σοβαρές συζητήσεις στην ομάδα του Πειραιά.

Το περιεχόμενο των όσων συζητήθηκαν ανάμεσα στους τρεις άνδρες δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά εύλογα ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα έκαναν κάποιες από τις ερωτήσεις που κάθε φίλαθλος της ομάδας του Ολυμπιακού κάνει.

Είναι αποτέλεσμα της κόπωσης η συντριβή από την Μπασκόνια και την Κίμκι, λόγω των τραυματισμών… ρεκόρ της φετινής σεζόν; Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα; Εχει επηρεάσει την ομάδα η επιστροφή του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη, μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού;

Υπάρχει θέμα… κακών σχέσεων στα αποδυτήρια; Είναι ψυχολογικό; Είναι σωματικό; Είναι κάτι άλλο; Ή μήπως είναι όλα αυτά μαζί; Δεν χρειάζεται κανείς να είναι μάγος για να φανταστεί τι θα συζήτησαν οι τρεις προβληματισμένοι άνδρες πίσω από τις κλεισμένες πόρτες.

Θέμα στήριξης των αδελφών Αγγελόπουλων στο πρόσωπο του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν τίθεται! Και δεν τίθεται γιατί ουδέποτε υπήρξε αμφισβήτηση στο πρόσωπό του από τους διοικούντες την ΚΑΕ.

Όπως κάθε διοίκηση, θέλησαν να ακούσουν από τον προπονητή της ομάδας τις δικές του εξηγήσεις, καθώς ο Σφαιρόπουλος ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, για δύο εμφανίσεις που δεν συνάδουν με το όνομα και την ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Μάλιστα, οι Αγγελόπουλοι δεν μετέβησαν στο ΣΕΦ για την απογευματινή προπόνηση, άμα τη επιστροφή της αποστολής από τη Μόσχα. Καθώς το ραντεβού με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο έγινε αργά το μεσημέρι.

Μετά την ευχάριστη είδηση πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν έχει υποστεί κάταγμα κοπόσεως, αλλά κάκωση στο αριστερό μετατάρσιο, στην προπόνηση στο ΣΕΦ μετείχε και ο Τζαμέλ ΜακΛιν.

Ο Αμερικανός εξάλλου είχε προθερμανθεί πριν το τζάμπολ και ήταν έτοιμος να παίξει κόντρα στην Κίμκι, αλλά τελευταία στιγμή ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός δωδεκάδας. Πλέον, στον Ολυμπιακό συγκεντρώνονται στο ματς της Κυριακής με τον Προμηθέα στην Πάτρα (21/1, 17:00), για την 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ασπασία Βελονάκη , ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: