Χωρίς θεατές το ματς Κροατία-Αγγλία για το Nations League




Χωρίς την παρουσία οπαδών θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στην Κροατία και την Αγγλία για τη Nations League, όπως γνωστοποίησε η UEFA.

Η ποινή απαγόρευσης των φιλάθλων αποτελεί μέρος της τιμωρίας που επιβλήθηκε στους Κροάτες, επειδή οπαδοί ζωγράφισαν μια σβάστικα στον αγωνιστικό χώρο πριν το ματς των προκριματικών του EURO 2016 με την Ιταλία.

Το ματς της «Χρβάτσκα» με τα «τρία λιοντάρια» είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου. Η Κροατία έχει εκτίσει ήδη μέρος της τιμωρίας εναντίον της Βουλγαρίας τον Οκτώβριο του 2015, ωστόσο από τότε δεν έχει δώσει άλλο εντός έδρας ματς σε διοργάνωση της UEFA.

«Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία επιβεβαιώνει ότι το ματς της φάσης των ομίλων του Nations League, μεταξύ της Κροατίας και της Αγγλίας, προγραμματισμένο για τις 12 Οκτωβρίου 2018, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA.

«Αυτό αφορά προηγούμενη απόφαση που έχει πάρει η πειθαρχική επιτροπή στις 23 Ιουλίου 2015, με την οποία διέταξε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας (HNS) να δώσει τα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια που αφορούν διοργανώσεις υπό την αιγίδα της UEFA, χωρίς την παρουσία οπαδών στο γήπεδο» καταλήγει το κείμενο.

Θέμης Τόγιας , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: