Θεαματικές και ανταγωνιστικές κούρσες στον Ιππόδρομο Αθηνών λίγο πριν τα Χριστούγεννα




Μετά το πολύ επιτυχημένο Winter Challenge Series, ο Ιππόδρομος Αθηνών φιλοξενεί  ένα ακόμη δυνατό πρόγραμμα με έξι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ιπποδρομίες, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι κούρσες στο Μαρκόπουλο ξεκινούν στις 17:00.

Οι ίπποι ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ και ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ, που πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους,  αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα στις δύο πρώτες αναμετρήσεις.

Συναρπαστική θα είναι και η τρίτη ιπποδρομία, η οποία ξεκινά στις 18:00 και συμμετέχουν ίπποι που έχουν πετύχει μία ή δύο νίκες. Στην τέταρτη ιπποδρομία, για το Έπαθλο Άλσους Βεΐκου, συμμετέχουν καταξιωμένοι ίπποι, μεταξύ των οποίων ο νικητής του ΝΤΕΡΜΠΥ του 2016, ΜΕΝΤΩΡ.

Στην πέμπτη Ιπποδρομία, για το Έπαθλο Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, θα τρέξουν για πρώτη φορά στην πίστα του Μαρκόπουλου, οι ίπποι ΣΑΟΥΘΝΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤ και ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ, οι οποίοι έχουν από τρεις νίκες στην καριέρα τους σε ιπποδρόμους του εξωτερικού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Έπαθλο Εθνικού Κήπου (έκτη ιπποδρομία), με 11 συμμετοχές ισάξιων αντιπάλων, τρεις εκ των οποίων (ΜΠΑΖΟΥΛΑ, ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ και ΜΑΣΤΕΡ) προέρχονται από νίκη στην τελευταία τους συμμετοχή.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκόπουλου 

 Σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αντιπροσωπεία της Ιπποδρομίες ΑΕ παρέδωσε όλη την  εφετινή παραγωγή του ελαιώνα, που βρίσκεται στον χώρο του Ιπποδρόμου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκόπουλου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά περισσότερων από 300 λίτρων ελαιόλαδου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη άμεσων αναγκών.

 Κατά την παράδοση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Μαρκόπουλου Σωτήρη Μεθενίτη, ο Chief Operating Officer της Ιπποδρομίες ΑΕ, Κώστας Αλεξόπουλος, δήλωσε: «Με πνεύμα αγάπης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, η Ιπποδρομίες ΑΕ προσφέρει περισσότερα από 300 λίτρα ελαιόλαδο, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκόπουλου. Είναι χαρά μας να στηρίζουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, που στέκεται δίπλα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων».

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: