«Σίφουνας» η ΑΕΚ στο Αγρίνιο : Επικράτησε 4-0 του Παναιτωλικού




Η ΑΕΚ μετέτρεψε σε τυπική υπόθεση τον αγώνα ρεβάνς με τον Παναιτωλικό για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, περνώντας επιβλητικά με 4-0 από το Αγρίνιο κι εξασφαλίζοντας ουσιαστικά από σήμερα την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο 45΄, ο Μπακασέτας διπλασίασε στο 46΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσαν τα τέρματα των Γκάλο στο 65ο και Γιακουμάκη στο 87ο λεπτό.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν τα κατάφερε παρά μόνο στην εκπνοή του, όταν ο Χριστοδουλόπουλος νίκησε από τα 11 μέτρα τον Κυριακίδη, στο πέναλτι που καταλογίστηκε σε τράβηγμα του Μάρκος Πάουλο στον Κονέ στη μικρή περιοχή.

Το σημείο ήταν «κομβικό» όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, καθώς πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό από την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Μπακασέτας διπλασίασε, για να γράψει το 0-3 στο 65΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γκάλο. Το… «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 87΄ ο Γιακουμάκης, ο οποίος διαμόρφωσε από κοντά το τελικό σκορ, από μπαλιά του Κλωναρίδη.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Μιχάι – Κονέ, Λόπες, Γκάλο

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Ρότσα, Μοράρ, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Τσοκάνης, Ντίας, Κλέσιο (74΄ Μαρινάκης), Μόρας (62΄ Ρόσα), Χαντάκιας (52΄ Ροντρίγκες)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κονέ, Μπακασέτας, Λόπες (80΄ Κλωναρίδης), Χριστοδουλόπουλος (70΄ Γιακουμάκης), Αραούχο (85΄ Αϊντάρεβιτς)

Παναγιώτης Κουμάνταρος , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: