Η επιλογή ζωής των εγκλωβισμένων φάρος για όλη την Κύπρο, λέει ο Συλλούρης




Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, δέχθηκε παιδιά του νηπιαγωγείου, και μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου στη Βουλή, τονίζοντας ότι ο τρόπος και οι συνθήκες ζωής τους στην κατεχόμενη Κύπρο αποτελούν μια από τις έγνοιες του νομοθετικού σώματος.

Τα παιδιά συνόδευαν κοινοτάρχες και εκπαιδευτικοί του Ριζοκαρπάσου. Ο Πρόεδρος της Βουλής έδωσε δωράκια στα παιδιά λέγοντας τους ότι «ο τρόπος και ο τόπος που ζείτε αποτελεί φάρο για όλους μας».

Πρόσθεσε ότι η ζωή σας είναι αγώνας για την Κύπρο μας και ήθελα να σας συναντήσω προσωπικά για να ευχηθώ καλές γιορτές και χρόνια πολλά στον καθένα σας χωριστά.

Στη Βουλή από το Ριζοκάρπασο ήρθαν τα 5 από τα 12 παιδάκια του νηπιαγωγείου, τα 10 από τα 13 παιδιά του δημοτικού και τα 17 από τα 18 παιδιά του Γυμνασίου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής έδωσε το λόγο στα παιδιά για να του απευθύνουν ερωτήσεις ή και παρατηρήσεις.

Η Πρόεδρος του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου του Γυμνασίου, πήρε το λόγο ευχαριστώντας στον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, επειδή όπως ανέφερε η Βουλή είναι πολύτιμος αρωγός των προσπαθειών των μαθητών και των οικογενειών τους.

«Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το πολύτιμο έργο σας», πρόσθεσε.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τα παιδιά του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου, ο Πρόεδρος της Βουλής, προήδρευσε σύσκεψης για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση της Βουλής.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 20/12/2017 11:55

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: