Σκληρή επίθεση ΕΔΕΚ σε Αναστασιάδη για μη αντίδραση σε ενέργειες ψευδοκράτους




‘Φαίνεται η προεκλογική περίοδος απορροφά πολλή ενέργεια και χρόνο από τον ΠτΔ και δεν έχει χρόνο να εγκύψει επί των πραγματικών προβλημάτων”, αναφέρει η ΕΔΕΚ.

“Τα όσα δημοσιεύονται σχετικά με τις ενέργειες του ψευδοκράτους για παραχώρηση Ελληνοκυπριακών περιουσιών και υπηκοοτήτων σε εποίκους, καθώς και οι προκλητικές ενέργειες από πλευράς Τουρκίας και κατοχικού καθεστώτος για δημιουργία άμεσων ή έμμεσων προϋποθέσεων κρατικής οντότητας στα κατεχόμενα και οι οποίες κλιμακώθηκαν μετά την κατάρρευση των συνομιλιών στο Κραν Μοντανά, βρίσκουν την κυβέρνηση να τα παρακολουθεί αμήχανα. Μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε καμία πρακτική ενέργεια πέρα από φραστικές διαμαρτυρίες.

Θυμίζουμε ακόμη πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δεσμευτεί να ζητήσει τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου μετά την επισημοποίηση της έκθεσης του Γενικού Γραμματέα και μέχρι σήμερα ουδέν έπραξε.

Υπενθυμίζουμε ακόμη πως από τις 7 Αυγούστου στείλαμε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για συνάντηση με σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους, και επίσης ουδέν έπραξε.

Φαίνεται η προεκλογική περίοδος απορροφά πολλή ενέργεια και χρόνο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αποτέλεσμα να μην έχει χρόνο να εγκύψει επί των πραγματικών προβλημάτων που σχετίζονται με το Κυπριακό πρόβλημα”, καταλήγει.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/11/2017 09:51

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: