O Giannis διέγραψε όλες τις εφαρμογές από το κινητό του για να μην εθιστεί στα social media




Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μπει με… φόρα στην εφετινή αγωνιστική περίοδο του ΝΒΑ, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τον «Greek Freak» να αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του, που δεν είναι άλλο από την εξάλειψη της περιττής πίεσης στη ζωή του. Ποια είναι η περιττή πίεση; Φυσικά η μάστιγα της εποχής μας, τα social media, τα οποία πολλές φορές μετατρέπουν τους χρήστες, όπως αποκαλούνται, σε… εθισμένους χρήστες. 

Ο Giannis, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του σκοραρίσματος του ΝΒΑ με μέσο όρο 34.7 πόντους ανά αγώνα, έχοντας σκοράρει περισσότερους από 30 πόντους σε πέντε αγώνες και έχει οδηγήσει τους Μπακς σε ρεκόρ 4-2, υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι οι εφαρμογές στο κινητό του από τα social media έχουν διαγραφεί, προκειμένου να μην υπάρχει περιττή πίεση από τον περίγυρο και τους φιλάθλους.

«Απλά διέγραψα όλες τις εφαρμογές. Αυτό έκανα», είπε αρχικά ο Έλληνας διεθνής και συνέχισε: «Κάθε φορά που χρησιμοποιούσα μία εφαρμογή στο κινητό υπήρχε κόσμος που είναι κοντά μου, όπως η κοπέλα μου, ο αδερφός μου, που με συμβούλευαν να διαγράψω τις εφαρμογές και να μη διαβάζω τα σχόλια. Ξέρουν καλά αυτοί που με συμβουλεύουν ότι αν “κολλήσω” σε facebook, twitter και instagram, θα το χάσω… Επίσης προσπαθώ να μην παρακολουθώ τηλεόραση και ειδικά εκπομπές που αναφέρονται στο πρόσωπό μου. Αυτό που μου κάνει πραγματικά καλό είναι να περνάω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου».

Βέβαια, ακόμη κι αν δεν παρακολουθεί τι γίνεται στο… θαυμαστό κόσμο των social media, μοιραία θα φτάσουν στα αφτιά του εγκωμιαστικά σχόλια, όπως αυτά του προπονητή του Τζέισον Κιντ, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα επισήμανε ότι ο ουρανός είναι το όριο για τον Αντετοκούνμπο, ενώ χαρακτήρισε τον «Greek Freak» ως ένα μείγμα από… Μάτζικ Τζόνσον και Κέβιν Γκαρνέτ, που έχει όμως και πολλά κοινά με Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρον Τζέιμς.

«Όπως οι Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρον Τζέιμς, ο Giannis… ζει στο γυμναστήριο. Επίσης, το παιχνίδι του είναι ένας συνδυασμός με αυτό των Μάτζικ Τζόνσον και Κέβιν Γκαρνέτ, ενώ μπορεί να κάνει τα πάντα και στο αμυντικό κομμάτι», είπε ο Κιντ.

Θοδωρής Ψωμάς, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: