«Μην διατηρείτε στη θέση του τον κ. Πολάκη», λέει ο Τσοχατζόπουλος στον πρωθυπουργό, με αφορμή τις δηλώσεις για Σταμάτη




Σε «υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της πατρίδας μας» οδηγεί η παραμονή του κ. Πολάκη στη θέση του ως υπουργός, υποστηρίζει με ανακοίνωσή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με την οποία απευθύνεται στον πρωθυπουργό με αφορμή ανάρτηση του υπουργού Υγείας για τη Βίκυ Σταμάτη.

Ο καταδικασμένος για παράνομες αμοιβές από εξοπλιστικά προγράμματα πρώην υπουργός βάλλει κατά του κ. Πολάκη με αφορμή αιχμηρή ανάρτηση του υπουργού στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όταν είδε σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων την κ. Σταμάτη να κάνει άσεμνη χειρονομία σε δημοσιογράφους. Για την ανάρτηση αυτή, η κ. Σταμάτη έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της να υποβάλει αγωγή σε βάρος του κ. Πολάκη.

Η ανακοίνωση του κ. Τσοχατζόπουλου έχει ως εξής:

«Κύριε πρωθυπουργέ,
Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παραεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί -χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

14/11/2017 19:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: