Καταδικάζει την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, το εκλογικό επιτελείο του Ν. Παπαδόπουλου

Φωτογραφία αρχείιυ Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο για να συμμετάσχει στη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου. ΚΥΠΕ, KAΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΦωτογραφία αρχείιυ Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο για να συμμετάσχει στη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου. ΚΥΠΕ, KAΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

H παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους απέδειξε τις πραγματικές στοχεύσεις της τουρκικής πλευράς αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του γραφείου τύπου υποψήφιου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Με αφορμή τη συμπλήρωση 34 χρόνων, το Εκλογικό Επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου καταδικάζει την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα, στις 15 Νοεμβρίου 1983.

Η αποσχιστική αυτή πράξη της Τουρκίας απέδειξε τις πραγματικές στοχεύσεις και την κακοπιστία της τουρκικής πλευράς και αποτελεί προσπάθεια νομιμοποίησης της βάρβαρης τουρκικής εισβολής και της παράνομης κατοχής της μισής Κύπρου.

Ο κυπριακός ελληνισμός θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και για την επίτευξη μιας σωστής, λειτουργικής, δημοκρατικής, αξιοπρεπούς και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού η οποία θα διασφαλίζει την ασφάλεια, την ευημερία και την πρόοδο όλων των Κυπρίων, στο πλαίσιο της συνέχισης και μετεξέλιξης της Κυπριακής Δημοκρατίας.”

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/11/2017 18:45

Περισσότερες ειδήσεις Κύπρος εδώ

Be the first to comment on "Καταδικάζει την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, το εκλογικό επιτελείο του Ν. Παπαδόπουλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*