Ήταν ένα όμορφο “πάρτι” για τη Ρεάλ ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ: 6-0 στη Λευκωσία




Ο ΑΠΟΕΛ άντεξε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης έως ότου δεχθεί το πρώτο γκολ. Όταν ο Μόντριτς νίκησε με μακρινό σουτ τον Πέρεθ στο 23ο λεπτό, η κυπριακή ομάδα κατέρρευσε και έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των «μπλάνκος», που άδραξαν την ευκαιρία για να αλώσουν το Γ.Σ.Π. με το εμφατικό γι΄ αυτούς και βαρύτατο για τους αντιπάλους τους 6-0.

Πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο οι «γκαλάκτικος» είχαν φτάσει στο 4-0 με τους Μπενζεμά (39΄, 45΄), Νάτσο (41΄), ενώ στην επανάληψη στο… παιχνίδι μπήκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που με δύο τέρματα (49΄, 54΄) διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Ρεάλ προκρίθηκε στους «16», ενώ ο ΑΠΟΕΛ, παρά τη συντριβή, ελπίζει ακόμη για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, καθώς ισοβαθμεί με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους 2 βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική η πρωταθλήτρια Κύπρου θα παίξει στο Λονδίνο με την Τότεναμ, ενώ οι Βεστφαλοί θα βρεθούν στη Μαδρίτη για να παίξουν με τη Ρεάλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρτούρ Ντίας (Πορτογαλία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρβαχάλ

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Ναουθέτ Πέρεθ, Βούρος, Χεσούς Ρουέδα, Καρλάο, Ρομπέρτο Λάγο, Βινίσιους (59΄ Φαρίας), Ζαχίντ, Νούνο Μοράις (66΄ Εμπεσίλιο), Σάλαϊ (60΄ Εφραίμ), Αλωνεύτης, Ποτέ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο (58΄ Τεό Ερνάντεθ), Κρόος (58΄ Θεμπάλος), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Ασένσιο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (64΄ Μαγιοράλ)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: